God of War New Game Plus Mode Bu Ay Geliyor

God of War New Game Plus Mode Bu Ay Geliyor

God of War New Game Plus

God of War New Game Plus

God of War, bu yıl en çok beğenilen oyunlardan biridir ve Sony Santa Monica, İskandinav mitolojisinin soğuk çevrelerini yeniden gözden geçirmek için bir nedenden dolayı çalışıyor. İlk olarak E3 2018’de açıklanan New Game Plus modu, 20 Ağustos’ta geliyor. Bu tarih ayrıca oyunun dört aylık aydönümünü işaret ediyor.

Özellik, ücretsiz bir yama parçası olarak gelecek. New Game Plus’a başlamak için hikayeyi bitirmiş olmanız gerekir. Tüm önceki zırhlarınız, büyüleriniz, tılsımlarınız, kaynaklarınız ve yeteneklerinizle yolculuğa başlayacaksınız. Bunu aynı zorluğa ayarlayabilir veya yeni bir tane seçebilirsiniz. Ayrıca, hikayeyi bir kez bitirdiğiniz sürece, yama aktif olduktan sonra hem normal hem de New Game Plus oyunlarında sinematik sahneleri atlayabilirsiniz.

New Game Plus modu, birkaç yeni özellik ve zorluğu da beraberinde getiriyor. Donanımınızı yükseltmek için yeni özelleştirme seçeneklerini kullanabilirsiniz. Ayrıca daha güçlü rakipler almak için de kullanabilirsiniz. Sadece New Game Plus oyunlarında, yeni bir nadirlik seviyesine erişebilir ve “Skap Slag” adlı yeni bir kaynak toplayarak zırhınızı yükseltebilirsiniz.

God of War, kusursuz sunumu ve daha sempatik bir öyküsü nedeniyle övüldü. God of War, iyileştirme ihtiyacını kabul ederken geçmişi hatırlatır. Yaptığı her şey daha iyi ve sonuç olarak elde ettiği her şeyden faydalanıyor. Kratos artık öngörülebilir bir kaba değil. God of War artık eski moda bir aksiyon serisi değildir. Bu yeniden başlatma ile, gelecekteki daha heyecanlı maceralara yol açacağından emin bir şekilde yeni bir yoldan geçiyor.