God of War PS4 Güncellemesi Çıktı

God of War PS4 Güncellemesi Çıktı

God of War PS4 Güncellemesi

God of War PS4 Güncellemesi

Sony Santa Monica, PS4’ün God of War için yeni bir güncelleme yayınladı. Patch 1.20 şimdi indirilebiliyor ve oyuna yeni bir kaç UI ayarları getiriyor.

Sony’nin daha önce duyurduğu gibi, Photo Mode (Fotoğraf Modu), oyuncuların bir dizi filtre, kenarlık ve diğer kişiselleştirme seçeneklerini kullanarak oyunun ekran görüntülerini almasına ve düzenlemesine izin veriyor. Güncellemeyi yükledikten sonra, oyuncular ya Seçenekler menüsünden ya da oyun ayarları üzerinden Touch Pad Hızlı Erişim özelliğini etkinleştirerek modlara erişebilecekler.

Oyuncular kamerayı, Fotoğraf Modu‘nda joystick ile sol ve sağ hareket ettirebilir ve L2 ve R2 düğmelerini kullanarak yukarı ve aşağı kaydırılabilir. Mod ayrıca oyuncuların görüş alanını, pozlamayı ve daha fazlasını ayarlamasını sağlayan beş sekmeye de sahiptir.

Kamera: Görüş Alanını, Odak Uzunluğunu ve Kamera Rulosunu ayarlayın.

Aperture: Alan Derinliği, Odak Mesafesi ve F-Stop ayarlayın.

Filtreler: Film Tanesini, Pozlamayı, Filtreyi ve Filtre Yoğunluğu seçeneklerini ayarlayın.

Kenarlıklar: Bir Vignette ekleyin. Vignette Intensity ve Vignette Falloff’u ayarlayın. Bu, çeşitli Kenarlık stillerini ve resmi War of God logosunu içerir.

Karakterler: Kratos, Atreus ve sahnedeki diğer tüm karakterlerin görünürlüğünü değiştirin. Favoriler, Kratos ve Atreus’un yüz ifadelerini değiştirme yeteneğini eklendi.

Fotoğraf Moduna ek olarak, 1.20 güncellemesi, God of War’ın kullanıcı arayüzü ve menülerinin metin boyutunu artırır. Bu, Sony Santa Monica’nın oyunun metin boyutu ile yaptığı ikinci değişiklik; geliştirici önceki War of God yamasında oyuncuların metni manuel olarak ayarlamasına izin veren bir kaydırıcı ekledi, ancak bu önemli bir fark oluşturmamıştı. Bu güncelleme, metni her yerde daha büyük hale getirir ve okunabilirliği artırmaya yardımcı olur. Geliştirici ayrıca oyunculara Rage Mode’u yeniden haritalama imkanı veren yeni bir erişilebilirlik ayarı sunmuştur; bu, varsayılan olarak her iki tuşa basılarak etkinleştirilir.

God of War, geçen ay çıktığından beri kritik ve ticari bir başarı olmuştur. Oyun, ilk üç gün içinde üç milyondan fazla kopya sattı ve PS4‘ün en hızlı satış olanı oldu.