Google, Mayıs 2022 İçin 3 Yeni Stadia Pro Oyunu Ekleyeceğini Duyurdu

Google,  Mayıs 2022 İçin 3 Yeni Stadia Pro Oyunu Ekleyeceğini Duyurdu

Google, ilk üç oyunun Mayıs 2022'de Stadia Pro abonelerine sunulacağını ve önümüzdeki günlerde daha fazlasının duyurulacağını duyurdu. 1 Mayıs'ta, geçen ay platformda ilk kez konu edilen Lumote: The Mastermote Chronicles, üyelik sahipleri için ayda 9,99 $ karşılığında sahip olabilecekler. 

Bu hafta Google, 2022 boyunca Stadia'ya en az 100 oyunun ekleneceğini resmen doğruladı. Şirket, açıklamayı The Keyword'de bir Stadia Savepoint gönderisiyle paylaştı. Ayrıca şunları söyledi:

“Geçen ay, tüm gözler Ubisoft’un bilimkurgu takım tabanlı nişancı oyunu Rainbow Six Extraction’daydı. Taktiksel oyun ile Archaean uzaylılarıyla savaşmak isteyen oyuncular, Stadia mağazasından satın alabilir veya süreli bir demo ile ücretsiz deneyimleyebilir. Bu arada aileler, Outright Games’ten Troll Hunters: Defenders of Arcadia ve Fast Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R ile yeni oyun gecesi seçeneklerine kavuştu. Bunlar, büyük ve küçük yayıncılardan bu yıl Stadia’ya gelmesi beklenen 100’den fazla oyundan sadece birkaçıydı.” 

2021 yılında Google, Stadia platformuna 107 oyun ekledi. Bu yıl 6 oyun daha eklemiş oldu. Ancak geçen yılın ötesine geçmek istediğini söyledi. Ek olarak, şirket son şovundan başka bir giriş daha paylaştı ve Dynasty Warriors 9 Empire'ın 15 Şubat'ta kütüphaneye katılacağını söyledi.

Lumote: The Mastermote Chronicles, Motes olarak bilinen yumuşacık biyo-ışıldayan yaratıkları içeren yepyeni bir bulmaca oyunudur. Outriders, orijinal, karanlık ve umutsuz bir bilimkurgu evreninde geçen 1-3 oyunculu bir kooperatif RPG nişancı oyunudur. PAW Patrol The Movie: Adventure City Calls, macera oyunu ile üçüncü şahıs platform oyununun bir karışımıdır. Oyun çizgi filme dayanmaktadır ve içinde tanıdık karakterlerle karşılaşılabilir: Skye, Marshall, Chase.