Google Stadia Artık Android Cihazları Kablosuz Olarak Destekliyor

Google Stadia Artık Android Cihazları Kablosuz Olarak Destekliyor

Google'ın bulut tabanlı oyun sistemi olan Google Stadia, kullanıcılara yeni özellikler sunmaya devam ediyor. Son olarak Stadia oyunlarında Android cep telefonu kullanan oyunculara fayda sağlayacak önemli bir özellik eklendi. Google Stadia'nın topluluk blogunda yayınlanan en son güncellemede, kablosuz Stadia denetleyicisinin artık Android cihazlarla uyumlu şekilde çalıştığı duyuruldu.

Şu anda mevcut olan en son Stadia güncellemesi, cihazınız ve denetleyiciniz oyun Wi-Fi ağına bağlı olduğu sürece denetleyiciyi kullanmanızı sağlar. Ekranınızda yer alan eşleştirme talimatlarını takip edin ve kablosuz oyun deneyimini yaşamaya hazır olun.

Ayrıca gerekli eşleştirme işlemlerini tamamladıktan sonra kulaklığınızdan ses deneyimi de yaşayabilirsiniz. Bu özellik, birçok oyuncunun uzun zamandır beklediği bir özellikti ve nihayet geldi.

Stadia Pro'ya 1 Temmuz'dan itibaren dört yeni oyun eklendi. Bu oyunlar Crayta, Monster Boy and the Cursed Kingdom, SteamWorld Dig ve West of Loathing oldu. Bu oyunları bir kontrol cihazı aracılığıyla Android telefonunuzda da oynayabilirsiniz.

Bildiğiniz geçtiğimiz günlerde Stadia'ı televizyonda kullanmak isteyen kullanıcılar için tasarlanmış Premiere Edition'ın fiyatı düşmüştü.