Google, Stadia İçin Önemli Bir Özellik Üzerinde Çalışıyor

Google, Stadia İçin Önemli Bir Özellik Üzerinde Çalışıyor

       Son dönemin en popüler teknolojilerinden birisi olan Bulut Tabanlı Oyun Sistemi gün geçtikçe gelişmeye devam ediyor. Bu teknolojinin öncülerinden olan Google ise Stadia'yı sürekli olarak güncel tutmaya çalışıyor. Son olarak Google Stadia'ın mobil uygulaması için önemli bir güncelleme yayınlanmıştı.

       Her ne kadar ülkemizde erişime henüz açılmasa da Google Stadia sürekli olarak kendini geliştirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz gün ise Google'ın Stadia için geliştirmekte olduğu kablosuz kontrol özelliği ortaya çıktı. 

      9to5Google'da yayınlanan habere göre Google'ın geçtiğimiz günlerde Play Store'da bulunan bir uygulama için yayınladığı güncelleme sonrası ortaya çıkan bu özellik şimdiden Google Stadia kullanıcılarını heyecanlandırdı. Her ne kadar güçlü sızıntılar olsa da şu an için bu konuyla alakalı herhangi bir resmi açıklama bulunmuyor.

        Google Stadia'nın en önemli özelliklerinden birisi şüphesiz birçok cihazla uyumlu bir şekilde çalışabiliyor olması. Fakat oyuncular yine de bu bağlantı için USB-C kablosu kullanmak zorunda kalıyordu. Eğer ortaya çıkan bu sızıntılar gerçekleşirse oldukça önemli bir yenilik olacak.

         Ortaya çıkan sızıntılara göre bu özellik şu an yalnızca Android için gelebilir. Bildiğiniz üzere Stadia için çıkan her oyun Pro üyeliğe gerek kalmadan satın alınabiliyordu. Ancak bu durumun yayınlanacak olan son güncellemelerden sonra değişebileceği belirtiliyor. Gelişmeler oldukça sizlerle paylaşacağız.