Google’ın Büyük Oyun Duyurusu

Google’ın Büyük Oyun Duyurusu

Google Oyun Duyurusu

Google Oyun Duyurusu

Google, gelecek hafta Oyun Geliştiricileri Konferansı sırasında büyük bir oyun duyurusu yapmaya hazırlanıyor ve şimdi bir tanıtım videosu yayınladı.

Google, 19 Mart etkinliğinde “oyun geleceği için vizyonunu” ortaya koymayı planlıyor ve bu tanıtım videosunda bazı başlangıç ipuçları bulunabilir. Gördüğünüz gibi, spor, yarış, aksiyon, fantezi ve diğerleri de dahil olmak üzere birçok farklı oyun türüne atıfta bulunuyor. Öneri, Google’ın yeni oyun platformunun herkes için bir yer olabileceği yönünde olabilir.

Durum ne olursa olsun, yakında daha fazla bilgi gelecektir. Etkinlik, 19 Mart’ta gerçekleşecek ve canlı yayınlanacak. Google’ın bu tanıtımının bir parçası, şirketin iddialı oyun yayın platformu olan Project Stream ile ilgili olabilir. Google, geçen yıl Assassin’s Creed Odyssey‘i tarayıcıda oynanabilir hale getirmek için Ubisoft ile ortaklık kurmuştu. Ayrıca, şirketin bir ev konsolosunda olması için Google “Project Yeti” hakkında söylentiler de var.

Diğer Google haberlerinde, şirket yakın zamanda eski Ubisoft ve EA patronu Jade Raymond’ı yeni başkan yardımcısı olarak kiraladı. Geçmişi göz önüne alındığında, Google’ın yeni oyun bölümüne katkıda bulunacak gibi görünüyor, ancak henüz hiçbir şey kesin değil.