Gotham Knights Duyuruldu

Gotham Knights Duyuruldu

 Geçtiğimiz akşam düzenlenen DC FanDome etkinliğinde duyurulan yeni Gotham Knights oyunu oyunseverleri oldukça heyacanlandırdı. Bir fragman ile duyurulan oyun için aynı zamanda bir oyunanış videosuda hazırlanmış. 

 Batman serisinin bir oyunu olarak karşımıza çıkması beklenen Gotham Knights'ın serüveni ilk olarak 2009 yılında Batman: Arkham Asylum ile başladı. Daha sonra 2011'de piyasaya sürülen Batman: Arkham City oyunseverlerin oldukça beğenisini kazanmıştı. Batman: Arkham City üzerinden tam 2 yıl geçmiştiki 2013'de geliştirici ekip bir oyun daha piyasaya sürerek oyunseverleri mutlu etmeyi başarmıştı. Bu oyun  Batman: Arkham Origins olarak adlandırıldı. Son olarak ise geliştirici ekip yine 2 yıl aradan sonra 2015'te Batman: Arkham Knight'ı yayınlayarak piyasayı canlı tutuyordu. 

 Geliştirici ekip 2015'te yayınladığı oyunun ardından 5 yıl sonra yeni oyununu bir etkinlikte duyurdu. Batman: Arkham Knight'ın yayınlanmasının ardından beklenen ilgiyi göremeyen oyunun üstünden 5 yıl geçmesinin ardından geliştirici ekip merakla beklenen yeni oyunu Gotham Knights'ın çıkış tarihini açıkladı. 

Önümüzdeki yıl çıkış yapması beklenen Batman serisinin yeni oyunu yeni konsollarda boy gösterecek. Net bir tarih tam olarak açıklanmazken takvmler önümüzdeki yılı işaret etti. PlayStation 5, Xbox Series X ve PC platformları için geliştirile oyunun sistem gereksinimleride henüz belli değil.