Gothic 2 Sistem Gereksinimleri

Gothic 2 Sistem Gereksinimleri

Gothic 2

Gothic 2

Gothic gibi Gotik 2 ortaçağdan kalma ada Khorinis’da da bulunuyor. Yerler; Khorinis şehri, ateş büyücülüğü manastırı, çiftlik ve ormancılık içerir. Birinci bölümdeki maden vadi de oyunda mevcut. Ama değiştirildi. Eski kamptan yalnızca kale kalırken, yeni kamp buza dönüşmüş ve bataklık kampına orklar tarafından inşa edilen bir çit tarafından erişilemez hale getirilmiştir. Oyunda en son ziyaret edilen yer Irdorath, Gothic tapınağına benzer bir zindandır.

Khorinis, güzel çiftlikleri ve yoğun ormanları olan zengin bir alandır. Khorinis’in ana ticaret kaynağı hapishane kolonisinden anakaradaki orklarla savaşan Kral’a teslim edilen sihirli cevherdir. Khorinis’deki çiftliklerin çoğuna, çiftliklerden vergi toplamaya çalıştıklarında onu ve çiftliklerini milislerden korumak için paralı askerler kiralayan bir arazi sahibine aittir. Bu, Khorinis’in bir iç savaşın sınırında olmasına neden olur. Şehrin yemekleri azdır ve anavatandan gemi savaş nedeniyle gelmeyi bıraktığı için seyahat eden tüccarlara güvenilir.

Khorinis’teki insanlar üç tanrıya inanırlar. Adanos, su ve denge tanrısı. Innos, ateşin ve iyiliğin tanrısı. Beliar, kötülük ve karanlığın tanrısı.

Gothic 2 Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Windows XP/2000/ME/98/Vista
 – İşlemci: Intel Pentium III 700 MHz
 – Bellek: 256 MB Ram veya daha yüksek
 – Ekran Kartı: 32 MB Ram ile 3D grafik kartı
 – DirectX: 8.1
 – Sabit Disk: 4 GB
 – Ses: DirectX uyumlu