Gothic Remake’inin Geliştirilmesine Dair Sonraki “Perde Arkası” Bölümünün Fragmanında Kilit Açma ve Orklar

Gothic Remake’inin Geliştirilmesine Dair Sonraki “Perde Arkası” Bölümünün Fragmanında Kilit Açma ve Orklar


THQ Nordic, “Gothic”un yeniden yapımına adadığı “Making of” serisinin ikinci bölümünün fragmanını yayınladı. Maalesef, bu fragmandan bölümün ne zaman yayınlanacağını öğrenemiyoruz. Bununla birlikte, dikkate değer birçok detay var.

İlk saniyelerde bile, Glorh’ları görebiliyoruz. Bir diğer kafa karıştırıcı nokta, bu karede gösterilen mekanın ilk “Gothic” oyunlarından hiçbiriyle ilişkilendirilememesi. Bu da bize yeni bir mekanla karşı karşıya olduğumuzu düşündürüyor.

0:15’te, ayrıca son derece ilginç bir öğeyi – kilit açmayı eşlik eden bir mini oyun görebiliyoruz. Klasik olarak, yönergelere (“yukarı”, “aşağı”, “sol”, “sağ”) karar veriyoruz, ancak orijinalinden farklı olarak, üzerinde konuşulan mekanizmayı göreceğiz ki bu görevi biraz daha kolaylaştırmalı.

Sonrasında, orkları görüyoruz.

Alkimia Interactive stüdyosundan geliştiricilerin fragmanda paylaştığı kısa yorumlardan, “yeniden yapımın en ilginç özelliğinin orijinalden çıkarılan içerik olacağını” öğreniyoruz. Yazarlar senaryodaki “boşlukları doldurmayı” ve “mantıksız yerleri ve birbiriyle çelişen şeyleri” düzeltmeye karar verdiklerini onaylıyorlar.

İkinci bölümün serinin “Eski Hesaplar Yeniden” ismini alması şaşırtıcı değil. Bölüm “yakında”, belki de gelecek hafta yayınlanacak.