Göz alıcı bir post-apokaliptik shooter olan Beautiful Light, konsollara gelebilir.

Göz alıcı bir post-apokaliptik shooter olan Beautiful Light, konsollara gelebilir.

Geçen yıl Eylül ayında, Deep Worlds stüdyosundan genç bağımsız geliştirici ekibi Beautiful Light adlı oldukça iddialı bir nişancı oyunu tanıttı. Oyun, diğer türdeki projelerden farklı olarak gizemli bir korku atmosferi ve taktiksel oynanışla birlikte bir çeşit loot tahliyesiyle dikkat çekiyor. Proje sadece PC için geliştiriliyor, ancak nişancı oyunun yapımcıları Beautiful Light’ın PS5 ve Xbox Series X|S için de çıkabileceğini söylemediler.

Geçtiğimiz günlerde stüdyo Deep Worlds, PC’nin ekibinin öncelikli platformu olduğunu doğruladı. Yine de geliştiriciler birçok oyuncuya ulaşmak istiyor, bu yüzden diğer platformları da düşünüyorlar. Konsollarda Beautiful Light’ın piyasaya sürülmesi, sadece Steam’deki başarısına ve kullanıcıların isteğine bağlı olacak, Deep Worlds’te iddia etti.

Beautiful Light’ın yapımı, beş yıl önce kendi nişancı oyununu geliştirmeye başlayan profesyonel Rainbow Six Siege oyuncusundan başladı. O zamandan beri kendisi deneyimli geliştirici ekibini bir araya getirdi ve şu anda oyunda yaklaşık 20 kişi çalışıyor.