Gran Turismo Sport Güncellemesi Daha Fazla Araba Ekliyor

Gran Turismo Sport Güncellemesi Daha Fazla Araba Ekliyor

Gran Turismo Sport Güncellemesi

Gran Turismo Sport Güncellemesi

Gran Turismo Sport‘un son Ağustos Güncelleme 1.25, bir dizi yeni otomobil, bazı ek parçalar, bir dizi GT League etkinliği ve daha fazlasını içeriyordu. Ve şimdi bir ay sonra, geliştiriciler Polyphony Digital, GT Sport’un yeni otomobiller, yeni bir parça ve ek GT League etkinliklerini içeren benzer bir güncellemeyi göreceğini duyurdu.

Polyphony Digital’in başkanı ve Gran Turismo‘nun yaratıcısı Kazunori Yamauchi, GT Sport’un en son güncellemesi olan Yama 1.28’den bahsetmek için PlayStation Blog’a gitti. Dokuz yeni araç, yeni Fuji Speedway pisti ve üç yeni GT League etkinliği: Passion of Dr. Wankel (Başlangıç Ligi), Red Circuit Tours (Amatör Lig) ve Group 1 Cup (Profesyonel Lig). Son olarak, Fuji Speedway’in çukur şeridi, Scapes modunda kullanılabilir ve geçen ayki Red Bull Ring turunda görünecek. Bu güncelleme şimdi tamamen ücretsiz ve kullanılabilir.

GT Sport için yapılan son büyük güncelleme Aralık 2017’de olandı. Yama 1.10 başlıklı, güncelleme Ferrari Enzo Ferrari ve Lamborghini Countach LP400 gibi 12 ek araba dahil etmişti. Bir düzine arabaya ek olarak, güncelleme ayrıca Sunday Cup, Clubman Cub ve FF Challenge gibi birçok farklı yarış serisine sahip yeni bir tek kişilik oyun modu olan GT League’in tanıtımını da yapmıştı.