Grand Theft Auto 5 (GTA 5) Müzik Videosu Oluşturmak için Kullanıldı

Grand Theft Auto 5 (GTA 5) Müzik Videosu Oluşturmak için Kullanıldı

Uygulamalı GTA 5 Hileleri

GTA 5 ile Müzik Videosu Oluşturuldu

GTA 5 ile Müzik Videosu Oluşturuldu

GTA Online: After Hours‘un bir parçası olarak DJ Solomun, tamamen Grand Theft Auto 5‘te çekilen bir müzik videosu yayınladı. Bu, gerçek dünyadaki bir sanatçının GTA evreninde kendi hikayesiyle yeni bir müziğe ilk kez giriş yaptığını gösteriyor.

Video, Solomun’un GTA yaşamında bir gün sergiliyor, Los Santos’da paketler ve araçlar sunarken şehri rahatsız eden gündelik kargaşaya kapılmamak için çalışıyor. Klip, Solomun’un en yeni EP’si olan “Customer is King” i canlandırıyor.

Solomun – Customer is King

After Hours, GTA Online’a yeni güncellemeler ekliyor; en dikkat çekici olanı, kendi gece kulübünüzü yönetmenize izin veren bir özellik. Barınızı ve güvenlik personelinizi güvenceye almak veya mekanınızı tanıtmak olsun, kulübünüzün çalışmasını sağlamak için görevleri tamamlarsınız. Ayrıca doğru DJ’i de kiralamanız gerekiyor ve oyun içinde müziklerini gerçekleştiren gerçek dünya sanatçıları arasından seçim yapma seçeneğine sahipsiniz. After Hours ilk Solomun’u ekledi. Tale of Us 31 Temmuz’da, Dixon 7 Ağustos’ta ve The Black Madonna 14 Ağustos’ta GTA Online‘a geliyor.

After Hours’da ayrıca oyuncuların, herkesin iş girişimlerini geliştirecek ürünlere karşı savaştığı Business Battles’da rekabet etmesine de izin verilir. Güncelleme, yedi yeni araç da ekler. Tüm GTA 5 araçlarına göz atmak isterseniz “GTA 5 Araçları” konumuzu inceleyebilirsiniz.

GTA 5, sürekli devam eden bir armağandır. Rockstar’ın oyunu, yıllardır farklı satış listelerinin üstünde kalmayı başardı, insanların oyundan beş yıl sonra bile hala oyunu satın aldıklarını görüyoruz. GTA 5 indirmek isterseniz buradan indirebilirsiniz.