Grand Theft Auto 6 için yeni bir ekran görüntüsü sızdıされました。

Grand Theft Auto 6 için yeni bir ekran görüntüsü sızdıされました。

Grand Theft Auto 6 hakkındaki tartışmalar, yeni bir fragmanın yakında çıkacağına dair haberlerin ortaya çıkmasıyla tekrar hareketlendi. Oyunun yeni fragmanının çıkışını bekleme sırasını biraz daha eğlenceli hale getirecek olan sızdırılan bir ekran görüntüsü bulunuyor. İddialara göre, oyunun son güncel sürümünden bir görüntü internete sızdırıldı.

GTA 6’dan yeni bir ekran görüntüsü paylaşan kullanıcı JasonfromGTAVI takma adını kullandı. Görüntünün nereden elde edildiğini açıklamadı, ancak oyunun teknik durumunu net bir şekilde gösterdiğini belirtti. Son çalışma sürümünden alındığı söylenen ekran görüntüsünde, tekstürlerin ve hava efektlerinin düzenlendiği belirtiliyor. Rockstar Games geliştiricilerinin oyunu optimize etme ve güncelleme konusunda hala çok işi var, ancak şu anda açık dünya projesinin çok güzel göründüğünü iddia ediyor sızıntıyı yapan kişi.

Son bilgilere göre, oyuncuları yakın zamanda GTA 6’nın oynanışını konu alan ikinci fragmanın beklediği söyleniyor. Oyunun yayınlanma tarihi ise gelecek yılın ilk yarısına planlanmış durumda ve söylentilere göre bu Şubat ayında gerçekleşebilir.