Graviton M.2 2280 SSD’nin Yeni Nesil Seri Üretimine Başlıyor: 256 GB’dan 2 TB’a kadar

Graviton M.2 2280 SSD’nin Yeni Nesil Seri Üretimine Başlıyor: 256 GB’dan 2 TB’a kadar

3Logic Group (ООО “Новый Ай Ти Проект”), “Graviton” markası altında teknik ürünler geliştiren, 256 GB ile 2 TB arasında depolama kapasitesine sahip yeni nesil katı hal sürücülerinin üretimine başladı.

PCIe Gen3x4 NVMe arabirimine sahip M.2 2280 formatındaki yeni depolama modelleri, Rusya Sanayi ve Ticaret Bakanlığı’nın endüstriyel ürünler kaydına dahil edildi, “Graviton” markalı bilgisayarlara, monitörlere ve dizüstü bilgisayarlara takılabilir ve tüm Rus işletim sistemleriyle uyumludur.

Yeni SSD’lerin yüksek veri transfer hızına sahip olduğu bildiriliyor – sırasıyla 2400 ve 1700 MB/s’ye kadar okuma ve yazma, saniyede giriş/çıkış işlemi sayısı (IOPs) – rastgele okuma sırasında 295 bin’e ve rastgele yazma sırasında 430 bin’e kadar. Ayrıca, veri bütünlüğünü sağlamak için Veri Yolu Güvenliği teknolojisine sahiptirler, ürün dayanıklılığı aşırı ısınmadan koruma, kendini teşhis etme ve durum kontrolü sistemi (SmartECC) ile garanti altındadır.

Tüm “Graviton” katı hal sürücüleri Rusya’da üretilmekte olup, tüm üretim elektronik üreticisinin kendi çözümlerine entegrasyonu içindir.

“Teknik cihazlarımıza olan güven artıyor. Katı hal sürücülerinin üretimine başlamak, “Graviton” için önemli bir adım ve yüksek yeteneklerin bir göstergesidir. Rus yapımı katı hal sürücülerin “Graviton” cihazlarında kullanılması sayesinde müşteriler en değerli verilerini güvenle saklayabilecekleri çözümler elde ederler,” dedi “Graviton” ürün müdürü Sergey Kochepasov.