Greedfall 2 Geliştiricileri Oyun Hakkında Detayları Paylaştı

Greedfall 2 Geliştiricileri Oyun Hakkında Detayları Paylaştı

Greedfall 2: The Dying World – Nacon fuarında gösterilen en önemli oyunlardan biri. Geliştiriciler fragmanı gösterdi ve bazı ek ayrıntılar sağladı. Oyun başlangıçta sadece PC’de mevcut olacak.

Geliştiriciler, Greedfall 2’nin ilk kez Steam’de erken erişimde olacağını doğruladılar. Bu kararın nedeni, oyunu tam sürüm olarak piyasaya sürmeden önce en büyük sorunlardan kurtulmak istemeleridir. Spiders, erken erişimde oynayan oyuncuların fikirlerini duymak istiyor. Başlangıçta oyuncular, hikayenin ilk bölümlerine ve bazı oyun yerlerine erişim sağlayacak, ayrıca yolculuğumuzda bizi izleyecek birkaç karakter olacak.

Greedfall 2’nin ilerleyen güncellemelerinde yeni bölgeler, yeni ana ve yan görevler, beceriler ve daha fazlası olacak. Oyun daha sonra tam bir prömiyer alacak ve konsollarda da mevcut olacak. Ancak ne zaman olacağını henüz bilmiyoruz. Şu anda belirtilen bilgilere göre, tam sürüm bu yılın ilerleyen zamanlarında çıkabilir. Bu, birinci oyunun piyasaya çıkışında gördüğümüzden tamamen farklı bir yaklaşımdır; oyun ilk oyunun tüm platformlarda (PC, PlayStation 4 ve Xbox One) aynı anda piyasaya çıktı.

Umarız geliştiricilerin, birinci oyunun ortaya çıkan en büyük sorunları olan kötü animasyon ve korkunç backtracking’i düzeltebilirler. Greedfall 1 oyunculardan ve eleştirmenlerden iyi puanlar aldı, ortalama olarak %74 civarında.