GreedFall 2: Ölü Dünya Erken Erişim Yol Haritası Açıklandı

GreedFall 2: Ölü Dünya Erken Erişim Yol Haritası Açıklandı

GreedFall 2: The Dying World, 2019 yılında piyasaya sürülen Spiders’ın iddialı rol yapma oyununun devamıdır ve bu yaz erken erişimde piyasaya sürülecek. Oyunun başlangıcının tamamının oynanabileceği ortaya çıksa da, yeni bir Steam gönderisinde neyin beklenmesi gerektiği (ve içerik öncesi planı) açıklandı.

Oyuncular üç bölge keşfedebilirler – Tir Fradi (muhtemelen zorla taşınmadan önce küçük bir bölüm), Tinie ve Uxsantis. Karakter düzenleyici ve çeşitli beceri setleri, ayrıca “bazı karakterlerle yeni etkileşim olanakları sunan ve mevcut hikayeye ve bilgilere yeni unsurlar ekleyen yeni bölgesel görevler ve zindanlar” bulunmaktadır. Ayrıca ilk yol arkadaşlarınızla da karşılaşacaksınız.

Erken erişim boyunca Spiders yeni bölgeler, eşlik eden karakterler, yerel ve ana görevler, beceriler, ayarları ve çok daha fazlasını ekleyecek. Geliştiriciler ayrıca mevcut içeriği dengelemeye, düzeltmeye veya geliştirmeye çalışacaklar. Fotoğraf modu gibi diğer özellikler daha sonra gelecek. Genel olarak hayranlar final oyununun %30’unu bekleyebilirler.

Erken Erişim GreedFall 2: The Dying World, bu yaz PC için başlayacak, PS5 ve Xbox Series X/S sürümleri de geliştirme aşamasındadır.