GreedFall 2: Ölü Dünya, İlk Bölümünden Daha Ambitius Olacak

GreedFall 2: Ölü Dünya, İlk Bölümünden Daha Ambitius Olacak

Nacon ve Spiders nihayet GreedFall 2: The Dying World için yeni bir fragmanı tanıttı ve beklenmedik bir şekilde erken erişim duyurusu yaptılar. Bu eylem-RPG, yazın erken erişim ile Steam’de PC oyuncuları için kullanılabilir olacak ve geliştiricilerin Nacon Connect’ten sonra basın bülteninde anlattığı oyunun başlangıcını içerecek.

Yapımcı Reba Isber ayrıca erken erişim kararını açıkladı.

GreedFall 2, birincisinden çok daha iddialı bir oyun. Erken erişimin doğru bir karar olduğunu düşündük. Oyuncu geri bildirimlerini toplamak ve doğru yönde ilerliyor olup olmadığımızı anlamak için büyük ölçüde erken erişime güveniyoruz.

Birinci oyunun baş yazarı olan stüdyo genel müdürü Johann Russo, savaş sisteminin başka bir neden olarak belirtildi. Bu sefer oyuncular tüm müttefiklerini kontrol edebilecekler ve burada çalışacak şeyler var.

Bu adım adım bir sistem değil, ancak yine de ekibinizi kontrol edebiliyorsunuz ve bu nedenle oyuncu geri bildirimi çok önemliydi – çünkü bu yeni bir şey. Daha önce böyle bir kontrol öğesi yapmamıştık.

Isber, erken erişimdeki oyuncuların “yeni bir çevreyi” keşfedeceklerini ve ekibin düzenli güncellemeler planladığını söyledi. Ayrıca, kayıtların güncellemeler arasında taşınamayacağı bilgisi de belirtilmiştir (Baldur’s Gate 3 erken erişim döneminde olduğu gibi).

GreedFall 2: The Dying World ayrıca PS5 ve Xbox Series X/S için de piyasaya sürülecek.