GRID Legends'tan İlk Oynanış Videosu Geldi

GRID Legends'tan İlk Oynanış Videosu Geldi

Codemasters tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayınlanan yaklaşan bir yarış video oyunu Grid Legends,  Xbox X ve S Serisi, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5 ve PC platformları için 25 Şubat 2022'de piyasaya sürülecek. 

EA ve Codemasters, E3 2021 sırasında GRID Legends'ın kendisini pek göstermediğini duyurmuştu. Bu nedenle oyuncuların bu oyunu 2023 gibi erken bir tarihte görmesi bekleniyor. Geliştirme ekibi şaşkına döndü ve yukarıda bahsedilen video oyununun çıkış tarihini yeni ayrıntılarla duyurdu. Oyunun çıkış tarihi ise 25 Şubat 2022. Evet maalesef bu oyun Elden Ring ve daha da önemlisi Grand Turismo 7 ile aynı anda çıkacak. 

PC, PlayStation 4/5, Xbox One ve Xbox Series X/S için çıkacak olan GRID Legends, oldukça detaylı ve gerçekçi kariyer modu ve hikaye modu sunacak. Elbette bu iki mod iç içe olacak. Bu modun adı Driven to Glory olacak ve Ncuti Gatwa gibi önemli isimleri içerecek. Geliştirilen hikaye modunu tecrübe edindikten hemen sonra tüm ilerlemeyi gerçekleştirebilecek ve kariyer moduna aktarabileceksiniz.

Çok oyunculu içerik açısından, bu oyun nesiller arası ve platformlar arası destekleyecek. Yani oyun çıkaran tüm platformlar oyunu bir arada yaşayabiliyor. Bu arada, resmi duyuruda bu video oyunu 130'dan fazla parça içerecek.