Grim Fandango Remastered Ücretsiz ve Diğerleri

Grim Fandango Remastered Ücretsiz ve Diğerleri

Grim Fandango Remastered Ücretsiz

Grim Fandango Remastered Ücretsiz

Oyun oynamak için fazladan zamanınız varsa eğer, vakit geçirecek bir şeyler arıyorsanız GOG‘u ziyaret etmek için iyi bir zaman. Çünkü kış satışları bugün başlıyor ve şuandan itibaren Grim Fandango Remastered’i ücretsiz olarak alabilirsiniz.

GOG, Grim Fandango Remastered indirmelerini vererek büyük satışını başlatıyor. 1998’de piyasaya çıktığında orijinal Grim Fandango‘yu hiç oynadıysanız, klasik macera oyunu indirmeye değer. Ondan sonra gelen bir çok oyun tasarımına esin kaynağı oldu ve Remastered sürümü oyunu modern izleyiciler için güncellemek için iyi bir iş yaptı. 14 Aralık Perşembe gününe kadar ücretsiz olarak alabilirsiniz.

Oyunu indirmek için, GOG’un ana sayfasındaki “Ücretsiz alın (Get for free)” butonuna tıklayın. Kullanıcılar oyunu Grim Fandango oyun sayfasından oyunu indirmekte sorun yaşıyor, bu yüzden şimdilik anasayfadan indirin. GOG ana sayfa.

Mağaza bir çok büyük oyunda indirime gitti. The Witcher 3: Wild Hunt için $20 (asıl fiyatı $50), Cuphead için $17 (asıl fiyatı $20) ve Absolver için $15 (asıl fiyatı $30) gibi indirimler var. Bütün satışları buradan görebilirsiniz.

Kaynak: 1