GTA 5 Daha Fazla Para Kazandırıyor

GTA 5 Daha Fazla Para Kazandırıyor

Uygulamalı GTA 5 Hileleri

GTA 5 Online

GTA 5 Online

GTA 5, GTA Online’da bu Independence Day‘de bir şeyler uçurmanızı istiyor; Satın alabileceğiniz işletmelerle birlikte, temalı öğelerde tonlarca teklif sunar. Bu, aynı zamanda Rockstar’ın Guest List‘e geçen hafta kaydolmuş olan herkesin ödülleri kazanması anlamına gelecek, yani sadece giriş yaparak ekstra bir GTA $ 300K alacaksınız.

Şu andan 9 Temmuz’a kadar, aşağıdaki “Independence Day temalı” içeriğinden % 40 indirim kazanabileceksiniz. Her zaman olduğu gibi, ürünler sağlıklı bir tongue-in-cheek dozuyla gelirler.

 – Vapid Liberator–% 40 indirim
 – Western Motorcycle Company Sovereign–% 40 indirim
 – Musket–% 40 indirim
 – Firework Launcher and Fireworks–% 40 indirim
 – Star Spangled Banner Horns–% 40 indirim
 – Patriot Tire and Patriot Smoke–% 40 indirim
 – Stars n Stripes Facepaint–% 40 indirim
 – Independence Day Clothing, Haircuts, Masks, and Outfits–% 40 indirim
 – MOC Liveries–% 40 indirim
 – Independence Day Mk II Weapon Liveries–% 40 indirim

Geçtiğimiz hafta GTA Online Guest List’e kaydolduysanız, ilk tur seçkin ödüllerinizi de alabileceksiniz. İlk ödüller Orange Wireframe Bodysuit ve GTA $ 300,000. Bir hafta içinde daha fazla ödül olacak; 10-16 Temmuz tarihleri arasında bir Pink Wireframe Bodysuit ve ek bir GTA $ 100,000 alabileceksiniz. Biraz daha fazla para almak istiyorsanız, Rockstar, tüm Smuggler’s Run, Special Cargo ve Bikers Sell Görevleri için Double GTA $ ödemelerini genişletti.

Rockstar ayrıca, tasarım, personel ve oyun içinde gece kulüpleri çalıştırmak için izin verecek, yaklaşan Nightlife DLC öncesinde, işletmeler üzerinde tonlarca teklif sunuyor. Şu an için, aşağıdakilerden % 50 indirim kazanabileceksiniz:

 – Hangers–% 50 indirim
 – Executive Offices–% 50 indirim
 – Special Cargo Warehouses–% 50 indirim
 – Biker Clubhouses and Businesses–% 50 indirim

Ayrıca tüm tesislerde % 40 indirim alabileceksiniz. Mammoth Avenger ve Tadilat, Mobil Operasyon Merkezi ve Tadilat, Vapid GB200, Grotti X80 Proto ve Imponte Ruiner 2000 (her ikisi de Şimdi Satın Al ve Ticaret fiyatları) % 30 indirimli.