GTA 5 Doomsday Heist Etkinliği PS4, Xbox One ve PC için Çıkıyor

GTA 5 Doomsday Heist Etkinliği PS4, Xbox One ve PC için Çıkıyor

Uygulamalı GTA 5 Hileleri

GTA 5 Hileleri

Ayrıca Gta 5 hilelerini merak ediyorsanız bu konumuza bakarak bilgi edinebilirsiniz.

GTA 5 Doomsday Heist

GTA 5 Doomsday Heist

Grand Theft Auto V‘in GTA Online modu için en son ücretsiz güncellemesi artık mevcut. 12 Aralık’tan itibaren; PC, PS4 ve Xbox One oyuncularının hepsi GTA Online için yeni bir çevrimiçi soygun olan ve Rockstar’ın bugüne kadar moda girmiş en büyük içeriği olan Doomsday Heist‘i alabilir.

GTA 5 Doomsday Heist Fragman

Rockstar Doomsday Heist’i, “bildiğimiz kadar hayatı sona erdirebilecek çok şeytani bir plan” ı engellemek için ekip kuracakları “devasa yeni bir macera” olarak tanımlıyor. Soygun, her biri “birden fazla acımasız Freemode hazırlık görevleri 3 eylem olan; taktik kurulum operasyonları, deneysel silahlar ve araçları kapsar”. Rockstar, Doomsday Heist’in üç eyleminin de “aşırı üstü final” ile sonuçlandığını ve bunun size yüksek bir kazanç sağlayacağını söylüyor.

Yeni soyguna katılabilmek için mürettebatınızdan birinin “Güney San Andreas’ın altında gizlenmiş olan daha önce açıklanmayan IAA olanakları arasında” olması gerekecek. Bu, her yeni görevin nasıl tamamlanacağını gösteren planlanmış gelişmiş planlama odasına erişmenizi sağlar. Tesisin sahibi oyuncuların kendi Strike Takımına veya Orbital Cannon’a, “gazabınıza maruz kalmış herhangi bir zemini yoketme kabiliyetine sahip” yıkıcı bir silahı alma seçeneği de sağlar.

Yeni soygunun yanı sıra, GTA 5 güncellemesi, kendi Mammoth Thruster jetpack ve dikey kalkış yapabilen taretli bir uçak olan The Avenger gibi GTA Online’a “onlarca” yeni silah, araç, giyim seçenekleri ve diğer içerikler getiriyor. GTA Online’da mevcut olan diğer yeni araçlar şunlar;

– Thruster (Warstock)
– Deluxo (Warstock)
– Stromberg (Warstock)
– RCV (Warstock)
– Chernobog (Warstock)
– Barrage (Warstock)
– Akula (Warstock)
– Khanjali (Warstock)
– Volatol (Warstock)
– Comet Safari (Legendary Motorsport)
– Ocelot Pariah (Legendary Motorsport)
– Coil Raiden (Legendary Motorsport)
– Ubermacht SC1 (Legendary Motorsport)
– Vapid Riata (Southern San Andreas Super Autos)
– Declasse Yosemite (Southern San Andreas Super Autos)

Son olarak, Rockstar kazanç için sekiz Yeni Başarı ve Ödül fonu ekledi. Geliştirici, Doomsday Heist adlı üç yasanın tümünde Criminal Mastermind meydan okumalarını da geri getirdi. Her final görevinde ayrıca daha sert meydan okumalar ve ek ödüller için Elite Challenge hedefleri de vardır.

Görevler ilk kez 2015 yılında tanıtıldığından beri Doomsday Heist, Rockstar’ın ilk yeni çevrimiçi soyguncusudur. Rockstar’ın tüm Grand Theft Auto 5 oyuncuları için ücretsiz olarak oynamaya hazır olduğu ve Rockstar’ın bu yıl yayınladığı birçok yeni içerik güncellemesinden biridir, Uçak merkezli Smuggler’s Run genişlemesi de dahil olmak üzere.

Doomsday Heist

Doomsday Heist

GTA Online

GTA Online

GTA 5 Güncelleme

GTA 5 Güncelleme

GTA 5 Güncellemesi

 GTA 5 Güncellemesi

GTA 5

GTA 5

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5