GTA 5: GTA Online’da Bu Hafta Neler Yeni?

GTA 5: GTA Online’da Bu Hafta Neler Yeni?

Uygulamalı GTA 5 Hileleri

GTA 5 Hileleri

Ayrıca Gta 5 hilelerini merak ediyorsanız bu konumuza bakarak bilgi edinebilirsiniz.

GTA Online’da Bu Hafta

GTA Online'da Bu Hafta

Rockstar Games’in bu günlerde dikkatleri çeken Red Dead Redemption 2 fragmanı var, ama stüdyo GTA Online‘ı desteklemeyi ihmal etmiyor. Rockstar, bu hafta GTA 5‘in çok oyunculu modunun yanı sıra tüm satış ve çift RP fırsatları için tüm yeni şeyleri duyurdu.

Artık 7 Mayıs’tan itibaren, Rockstar’ın yarattığı Special Vehicle Races (Özel Araç Yarışları) nda, toplamda 30 GTA $ ve RP kazanabilirsiniz. Bu, 20 orijinal Özel Araç Yarışları ile birlikte Thrusters, Deluxos ve Strombergs için 10 yeni içerir.

Ek olarak, bu hafta GTA Online’da tüm Özel Araç görevlerinde çift GTA $ ve RP kazanabilirsiniz. İndirimler açısından, aşağıdaki Warstock Cache & Carry öğeleri satılmaktadır:

Thruster – % 25 indirim
Deluxo – % 25 indirim
Stromberg – % 25 indirim
Ruiner 2000 – % 25 indirim
Rocket Voltic – % 25 indirim
Blazer Aqua – % 25 indirim

Yeni Özel Araç yarışlarına gelince, bunlar Imponte Deluxo, Mammoth Thruster ve Ocelot Stromberg yarışları arasında bölünmüş durumda; Rockstar Games tarafından yazılan açıklamalarla aşağıdaki tüm detayları aşağıda bulabilirsiniz:

Imponte Deluxo Yarışları
Stadium Flyover: Tüm stadyum, Amerikan yapımı finali bekliyor: Spor arabalarını havaya uçurmak suretiyle düşük seviyeli bir uçurum.
Raton Yarışı: Raton Kanyonu, herhangi bir kırmızı kanlı adrenalin bağımlısının tırmanma botlarına ya da uçan arabalarının anahtarlarına ulaşmasını sağlayan engebeli arazi türüdür.
Cresting: İster sürüyorsunuz, ister dalgaların üzerinde geziniyor, dağların üzerinde yükseliyor, ya da Deluxo’unuzda her şeyi yapıyorsanız. San Andreas sahillerine hiç benzemiyor.
Techno: Bu, Los Santos’luk bir gece değil. Arabanız kalkıp uçmaya başladığında, bu her zaman psychedelic tüneller ve ateş çemberi kadar gerçek olacak.

Ocelot Stromberg Yarışları
Spindrift: Denizdeki mayınlarla dolu bir sualtı labirenti yavaş yavaş kendini ortaya koyduğunda, her an felçli anın tur zamanınızdan bir an olduğunu hatırlamaya çalışın.
The Kraken: Adil uyarı. Kötü bir kalamar olsaydı, bu muhtemelen sizin için değil.
Plunge: Her yarışmacı, aniden başka bir parça olmadığında ve sadece iniş takımınız olarak sadece okyanusla stratosfere doğru yükselirken, dalgıç modda bir parmağını tutmayı bilir.

Mammoth Thruster Yarışları
Vinewood Air Tours: Yüksek hayata hoş geldiniz. Şehrin neon ışıltısı, tepelerden parıldayan Vinewood tabelası, sırtınızda kükreyen 1.000 libre itiş ve korkunç hava çarpışmaları olasılığı.
Chiliad Drop: Chiliad Dağı’nın zirvesinde yükseliyorsunuz. Sadece bir roket yakıtı ve darbeyi yumuşatmak için minder koyma hakları vaat eden bir uçurumun içine düşüyorsunuz.
FlyLo Challenge: Eğer yoldan geçen manyaklar arabalarını terk edip bunun yerine jetpack kullansalardı, Los Santos karayolu tünelinde yoğun trafikte hayatta kalma oranı daha düşük olabilirdi. Ama bu asla olmaz.

Ve son olarak, bu haftaki Premium yarış Süper Araçların kullanıldığı “Downtown Loop” iken Time Trial etkinliği “Fort Zancudo” dur. Her zamanki gibi Premium, ilk üçte bitirene GTA $ ve tüm katılımcılara üçlü RP veriyor. Time Trial’da oyuncular hedef zamanı geçtiklerinde GTA $ ve RP ile ödüllendirilir.