GTA 5 Güncellemesi Geliyor

GTA 5 Güncellemesi Geliyor

Uygulamalı GTA 5 Hileleri

GTA 5 Hileleri

Ayrıca Gta 5 hilelerini merak ediyorsanız bu konumuza bakarak bilgi edinebilirsiniz.

Grand Theft Auto V oyuncuları, GTA Online‘da oynamak için bir sürü yeni içerik almak üzereler. Rockstar yeni modlar, araçlar ve çok beklenen Transform Yarışları da dahil olmak üzere “önümüzdeki aylarda” bunların geleceğini açıkladı.

GTA 5 Transform Races

GTA 5 Transform Races

Transform Races, Stunt Racing’in bir sonraki gelişimi. Los Santos’un sokaklarında, sularında ve gökyüzünde kara, deniz ve hava araçlarında yarışıyorsunuz. Yarışmalar, “yeni ve benzersiz hünerli parçaları, araç türlerinin gamını değiştiren geçişlere izin verecek” özelliklere sahip olacak; böylelikle oyuncular, aynı yarışta süper ve off-roaders, tekne, jet skiler, planlar, helikopter yarışı, hatta bazı skydiving yapmayı bekleyebilir. 

Transform Races bu ayın ilerleyen zamanlarında başlayacak. Race Creator bu yılki yarışlara uyum sağlamak için güncellemeler alıyor. Ayrıca iki yeni mod geliyor. Condemned modu; rakibini öldürene kadar o oyuncuyu hedef yapar. Dogfight modu (İtdalaşı modu); ölümle sonuçlanan hava savaşında oyuncuları gökyüzüne götürür.

Tabii ki, bazı yeni araçlar olmadan bir GTA 5 güncellemesi olmayacaktır. Bu sonbaharda yeni olanlardan bazıları Hunter saldırı helikopteri, Bobin Siklon supercarı ve Vigilante. Legendary Motorsport’ta envanter güncellemeleri ve Labirent Bank Foreclosures’da yeni özellikler olacaktır. 

GTA 5 Dogfight

GTA 5 Dogfight

GTA 5 Condemned

GTA 5 Condemned

GTA 5 Güncelleme

GTA 5 Güncelleme