GTA 5 Güncellemesi, Yeni Bir Modu Ve Müthiş Yeni Bir Kamyonu Sunuyor

GTA 5 Güncellemesi, Yeni Bir Modu Ve Müthiş Yeni Bir Kamyonu Sunuyor

Uygulamalı GTA 5 Hileleri

GTA 5 Hileleri

Ayrıca Gta 5 hilelerini merak ediyorsanız bu konumuza bakarak bilgi edinebilirsiniz.

GTA 5 Güncelleme

GTA 5 Güncelleme

Overtime Shootout adlı yeni bir düşman modu da var. Bu, Fazla Gürültünün modifiye edilmiş bir versiyonudur ve yine de bir aracı rampa altına sürerek belirlenmiş bir hedefe inmeye çalışmayı içerir. Bununla birlikte, aynı anda bunu yapan herkesten ziyade, her oyuncunun diğer oyuncuları düşünmeden bunu yapmak için kendi imkanları vardır. Şu andan itibaren 14 Ağustos’a kadar mod çift RP ve GTA$ verecek. 

Ayrıca bu GTA 5 Güncellemesinde HVY Nightshark aracı bulunuyor. Bu, daha fazla zırh (şu anda Kuruma’ya benzeyen) ve en önemlisi, bir çift ön makineli tüfek içeren mevcut Nightshark‘ın bir versiyonudur. Bu, aracın üzerine monte edilmiş bir silahın esnekliğine sahip olmayabilir, ancak bu aracıyla bazı tahribatı ortaya çıkarmak isteyenler için daha güvenli, daha uygun bir seçenek olabilir. 

İndirimler açısından değerlendirirsek, Mobil Atölye Merkezi; Taşıt Atölyesi ve MOC için yenileme çalışmaları gibi %25’dir. Yeni Mk 11 cephaneliği ve Dewbauchee Vagner aynı indirimden yararlanırken, silahlı araçlar %25 oranında özelleştirilebilir. İkramiyeye gelince, korumalar ve iştirakçiler için maaşlar iki katına çıkar. Unutmadan bütün bunlar 14 Ağustos’a kadar geçerlidir. 

GTA 5 Premium Yarışı

GTA 5 Premium Yarışı

Son olarak; bu haftanın GTA 5 Premium Yarışı, sadece araç seçeneği olarak motosikletlere sahip olan Mountain Drop‘tır ve Zaman Denemesi, Labirent Bank Arena’dır. Premium Yarışları herkese üç kat RP, ilk üçte bitenlere büyük GTA$ ödülleri verirken, Zaman Trial hedef zamanını geçenler için GTA$ ve RP ödülleri sunar. 

Take-Two son zamanlarda GTA Online‘ın halen çekişi olduğunu açıkladı. GTA 5, giderek eskimesine rağmen, Haziran ve Temmuz aylık aktif kullanıcılar için tüm zamanların rekorlarını gördü ve şirket daha fazla güncelleme sunmayı taahhüt ettiğini açıkladı.