GTA 5 Hikaye DLC Açılımları Olmayacak

GTA 5 Hikaye DLC Açılımları Olmayacak

Uygulamalı GTA 5 Hileleri

GTA 5 Hileleri

Ayrıca Gta 5 hilelerini merak ediyorsanız bu konumuza bakarak bilgi edinebilirsiniz.

Rockstar Games, Grand Theft Auto V için tek oyuncu genişletmelerine izin vereceği konusunda hiçbir zaman söz vermedi; ancak bazı hayranlar geliştiricinin yapmasını umuyordu. Sonuçta Grand Theft Auto IV, The Gayad The Gayad Tony ve The Lost And Damned şeklinde mükemmel bir hikaye eklentisi içeriyordu. Rockstar bunun yerine, bol ve önemli olan GTA Online güncellemelerine odaklandı. Şimdi, Rockstar tasarım direktörü Imran Sarwar, GTA V için tek oyuncu genişletmelerini yayımlamanın “gerçekten bilinçli bir karar” olmadığını açıkladı. Bunun yerine, Game Informer’a “sadece bunun dışında çalışmalar oldu”, dedi. 

Sarwar, Rockstar’ın gelecekteki diğer oyunlarında tek oyunculu için DLC yapmayı “seveceğini” ekledi. “Bir şirket olarak tekli oyuncuyu her şeyden çok seviyoruz ve kesinlikle buna inanıyoruz. Hikaye anlatımı ve bir dünyaya dalma duygusu için, çok oyunculu oyunlar tek kişilik oyunlarıyla yarışmazlar. GTA 5 ile tek oyunculu oyun kesinlikle büyük ve çok eksiksizdi.” dedi. 

GTA V’nin tek oyuncu açılımı yapmadığını açıklayan Sarwar, şirketin bir sonraki büyük oyun olan Red Dead Redemption 2‘ye odaklanmasının yanı sıra kaynak yetersizliğine de inandığını söyledi. GTA V için “Tek oyuncu genişletmenin mümkün veya gerekli olduğunu düşünmedik, ancak gelecekteki projeler için yapabiliriz” dedi. 

Sarwar, “bant genişliği sorunlarının” Rockstar için sürekli bir endişe olduğunu söylemeye devam etti çünkü “mükemmeliyetçileriz” ve ekledi; “Çok karmaşık oyunlar yapmak çok zaman ve kaynak gerektirir. Her şey her zaman mümkün değildir, ancak yine de tek kişilik açık dünyadaki oyunları her şeyden daha çok seviyoruz. Tek oyunculu oyunları sevmiyorsanız ve olanaklarını genişletmeye çalışıyorsanız, GTA V gibi bir oyun yapabileceğini düşünmüyorum!” 

Aralık 2013’te Rockstar, ana karakter Michael, Franklin ve Trevor’un hikayelerini sürdürecek olan GTA V’e “önemli eklemeler” için uğraşmıştı. Ancak asla tamamen yayınlamaya kararlı değildi. Rockstar, tekli ya da çok oyuncularda bunun olup olmayacağını asla söylememişti. 

Kaynak: 1