GTA 5 Online Yenilikler – Motor Wars (Motor Savaşları)

GTA 5 Online Yenilikler – Motor Wars (Motor Savaşları)

Uygulamalı GTA 5 Hileleri

GTA 5 Hileleri

Ayrıca Gta 5 hilelerini merak ediyorsanız bu konumuza bakarak bilgi edinebilirsiniz.

GTA 5 Motor Wars

GTA 5 Motor Wars

Rockstar, Grand Theft Auto 5 için ödüller ve bonusların en son parçalarını açıkladı. Bu hafta oyuncular, GTA Online‘ın yeni Motor Savaşları modundan ekstra para ve RP elde edebilmenin yanı sıra bazı güçlü otomobiller ve araç zırhlarına indirimler de ekleyebilecekler. 

Bugün 11 Eylül tarihine kadar oyuncular, geçen hafta ücretsiz Smuggler’s Run genişletmesinde tanıtılan yeni bir Düşman modu olan Motor Savaşları (Motor Wars) oynayarak çift GTA $ ve RP kazanabilirler. Motor Savaşları, 28 oyuncuya kadar dört takımı bir savaş alanına düşürüyor ve savaş alanı etraflarında küçülürken silahlı bir aracın kontrolü için yarıştırıyor.

Bu haftaya giriş yapan tüm oyunculara ücretsiz Shrewsbury logosu tişörtü verilecek. Aşağıdaki araçlarda ve araç zırhlarında %25 indirim de yapabilirsiniz:

 – Pegassi Reaper (Biçerdöver)
 – Progen Itali GTB (taban fiyat + yükseltme)
 – Imponte Nightshade
 – Invetero Coquette Classic (her iki model)
 – Bravado Half-Track (her iki fiyat)
 – Kalkan, vucüt zırhı
 – Uçak Dahil Araç Zırhı
 – Kurşun geçirmez Lastikler
 – Standart cephane (Mk II özel cephane içermez)

Son olarak, Premium Race bu hafta Ruiner 2000 ile sınırlandırılmış olan Criss Cross‘tır. Her zamanki gibi tüm oyuncular üçlü RP kazanacak, ama ilk üçte bitirenler daha fazla GTA $ ödemesi kazanacak. Aynı zaman çerçevesindeki Time Trial, Route 68‘dir. En iyi hedef zamanı yapan oyuncular önemli bir GTA $ ve RP ödülü alacaktır. 

GTA Smuggler’s Run