GTA 5 Türkçe Yama [GTA 5 Türkçe Yama İndir]

GTA 5 Türkçe Yama [GTA 5 Türkçe Yama İndir]

Oyun dünyasının son yıllardaki şüphesiz en popüler oyunlarından biri olan GTA 5, satış listelerinde de zirveye oynamaya devam ediyor. Hergün milyonlarca oynanan oyun, büyük bir hayran kitlesine sahip ve bu kitle bile oyunun daha uzun yıllar boyunca popüler kalmasını sağlayabilir. Geçtiğimiz haftalarda Epic Games tarafından yaklaşık bir hafta boyunca ücretsiz sunulan GTA 5, bu gelişmeden sonra oyuncu kitlesini çok daha fazla genişletti.

Hal böyle olunca oyuna binlerce Türk oyuncu da eklenmiş oldu. Ancak, oyunun ingilizce olması bazı oyuncular için sorun olmaya başladı. Bizler de bugün Gamer.Com.Tr ekibi olarak Technogame.net ekibinin hazırladığı %100 Türkçe yamayı sizlere sunuyoruz. Bu yamayla birlikte yalnızca oyun içindeki görevler değil aynı zamanda GTA Online, DLC'ler ve oyunun içindeki diğer tüm detaylar tamamen Türkçe oluyor.

Bu yama ile birlikte oyunda yer alan her şeyin Türkçe olacağını belirtmiştik. İşte detaylar:

GTA 5 Hikaye Modu: Bu yama ile birlikte GTA 5'in hikaye modunda yer alan tüm ana görevler, yan görevler, rastgele olaylar, karakterinizin telefonuna gelen SMS'ler ve E-postalar, doktor ile seanslar ve daha birçok detay Türkçe hale geliyor.

Menü Ve Rockstar Fonksiyonları: Bu bölümü daha genel bir şekilde açıklamak gerekirse, oyunun menüsü ve diğer tüm detaylar Türkçe hale geliyor.

GTA 5 Online: Oyunda yer alan tüm online oyun modları, online modun tüm menü içeriği ve GTA Online'ın İçerik Oluşturucusu Türkçe hale geliyor.

Tüm Mod, Güncellemeler ve DLC’ler: Heist Update kapsamında yer alan toplam 5 Heist görevi ve Humane Lab, Serie A, Pacific Standard Job, Prison Break, Fleeca Job'da türkçe hale geliyor.

Eğer Sizlerde GTA 5'in Türkçe yamasını kurmak istiyorsanız buradan ulaşabilirsiniz.

GTA 5'in PS3 hileleri yazımıza da buradan ulaşabilirsiniz.