GTA 5’de Trevor’ı oynayan aktör, oyun için iptal edilen hikaye eklentisi hakkında konuştu.

GTA 5’de Trevor’ı oynayan aktör, oyun için iptal edilen hikaye eklentisi hakkında konuştu.

Son Grand Theft Auto 5 kaynak kodunun sızdırılması nedeniyle Rockstar Games’in hikaye tabanlı bir genişleme yayınlamayı planladığı ortaya çıktı. Genişleme, ana oyunun hikayesinin devamı olacak ve Trevor’ın bakış açısından olacaktı. Bugün bu hızlı karakteri canlandıran aktör Steven Ogg, DLC üzerinde çalışıldığını doğruladı ve bazı detayları açıkladı.

Ogg öncelikle GTA 5 için hikaye tabanlı ek içeriğin iptal edildiğini belirtti. Rockstar’da geliştirilmesi uzun zaman önce durduruldu. Steven Ogg, bir gün yayınlanacağı ya da çevrimiçi modun bir parçası olacağı umudunu taşıyan oyuncuların olmadığını düşünüyor.

Trevor hakkında olan DLC’nin artık hiçbir zaman gün yüzü görmeyeceğine rağmen, Ogg bu karakter üzerinde yeniden çalışmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Aktör, kontrolsüz ve neredeyse deli bir karakteri tekrar canlandırmak zorunda kaldı. Geliştiricilerin amacına göre, ek içeriğin hikayesi James Bond filmleri tarzında sıra dışı olmalıydı, ancak başrolde bir psikopat vardı.

“Trevor’un James Bond gibi göründüğü birkaç sahne çektik. Hâlâ tırsak olsa da, hükümet ajanı gibi davranmaya çalışıyordu.”

— Steven Ogg açıklamasında bulundu.

Ogg’a göre, DLC’nin geliştirilmesi aniden durdu. Rockstar’daki yönetim ekibi üretimini ertelemeye karar verdi ve daha sonra tamamen iptal ettiler. Bu kararın nedeni hakkında aktöre bir açıklama yapılmadı.