GTA 6, 2024ten Önce Çıkmayabilir

GTA 6, 2024ten Önce Çıkmayabilir

Son günlerde ortaya çıkan önemli bir sızıntıya göre GTA 6'nın 2024'ün sonundan önce çıkmayacağı bildirildi.

Twitter kullanıcısı ve Rockstar Mag'in kurusucu @Chris_Klippel kısa bir süre önce attığı gönderide: “GTA 6'nın geliştirime aşamasıyla ilgili önemli bir adımın henüz yeni atıldığını ve işlerin hızlanması gerektiğini ifade etti.” Gönderinin devamında ise yıl sonuna kadar yeni bir duyurunun gelebileceğini belirtti.  Ancak oyunun her şekilde 2024'ten önce piyasaya sürülmesini beklemediğini de söyledi.  

Rockstar ile resmi olarak bağlantılı olmasa da Klippel, daha önce serideki oyunlarla ilgili diğer bilgilerin yanı sıra yaklaşmakta olan GTA oyunu hakkında başka bilgiler de sızdırmıştı. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz Şubat ayında Rockstar Games tarafından yeni GTA oyununun geliştirilmeye başlandığı açıklanmıştı. Duyuru, Grand Theft Auto topluluk güncellemesi aracılığıyla yapıldı ancak henüz şu ana kadar yeni bir bilgi paylaşılmadı.

Klippel'in iddialarının aksine analistler geçtiğimiz günlerde GTA 6'nın 2023'te çıkabileceğini söylediler . Tabii ki, bu kaynakların hiçbiri Rockstar ile resmi olarak bağlantılı değil, bu nedenle her iki iddiayı da tam anlamıyla ciddiye almamamız gerekiyor. Kesin bir gelişme için Rockstar Games tarafından yeni bir açıklama yapılmasını beklememiz gerekecek.