GTA 6 İle İlgili Büyük Bir İpucu Ortaya Çıktı

GTA 6 İle İlgili Büyük Bir İpucu Ortaya Çıktı

Grand Theft Auto Online için yayınlanacak olan büyün yeni genişlemenin fragmanında Grand Theft Auto 6'ya işaret ettiği düşünülen bazı ipuçları yer alıyor.

Birçok yeniliği bünyesinde barındıran son GTA Online güncellemesinin tanıtım fragmanı, içinde çeşitli koordinatları içerdiği farkedildi. Ortaya çıkan bu koordinatlar ise Google Haritalar'a eklendiğinde ABD/Virginia'da toprak bir yola çıkıyor.

Ortaya çıkan görüntüye kuşbakışı bakıldığında, 6. Roma rakamı olan VI'ya güçlü bir benzerlik gösteren bir yolu görebilirsiniz. Bu GTA6only adlı Twitter kullanıcısı, yayınladığı görüntülerle birlikte GTA 6 iddialarını tekrar güçlendirdi.

 

Bu yılın başlarında birçok popüler haber sitesi, Rockstar Games'in GTA serisine yeni bir giriş olan bir sonraki oyunu üzerinde çalışmaya başladığını bildirmişti. Ancak Rockstar Games tarafından, konuyla alakalı herhangi bir onay açıklaması yapılmadı.

Bugüne kadar 135 milyondan fazla kopya satan GTA 5, tarihin en başarılı video oyunlarından biri oldu. GTA Online modu son derece popüler olmaya devam ediyor ve çeşitli mikro işlemlerden gelirini her geçen gün arttırıyor.

Cayo Perico soygun güncellemesi 15 Aralık'ta başlıyor ve haritaya oyuncuların cüretkar bir soyguna katılacakları yepyeni bir alan getiriyor. Yeni alan ve soygun görevine ek olarak güncelleme, soygun tasarım sisteminde değişiklikler de yapıyor, böylece üç kişiye kadar oyun oynayabileceksiniz. Güncellemede yeni “sosyal alanlar” ile birlikte daha fazla silah ve araç da bulunuyor. Oyun içi radyo istasyonlarına da 100'den fazla yeni şarkı geliyor.

GTA 5, yeni güncellemelerle birlikte PlayStation 5 ve Xbox Series X'e geldiğinde GTA 5 ve GTA Online 2021'de genişlemeye devam edecek. GTA Online'ın bağımsız bir sürümü de 2021'de önce PlayStation ve ardından diğer platformlar için piyasaya sürülecek.