GTA 6’nın Çıkış Tarihiyle Alakalı İpucu Veren Hip Hop Grubu : City Morgue

GTA 6’nın Çıkış Tarihiyle Alakalı İpucu Veren Hip Hop Grubu : City Morgue

     Yıllardır oyun sektörünün en çok oynanan ve satılan serilerinden birisi olan Grand Theft Auto kısaca GTA, son çıkardığı oyunun üzerinden 6 sene gibi uzun bir süre geçti. 17 Eylül 2013 tarihinde çıkarttıkları GTA 5, yıllardır satış rakamlarında her zaman zirveye oynadı ve oynamaya da devam ediyor. Ancak oyuncuların son birkaç yıldır Grand Theft Auto’nun geliştirici şirketi olan Rockstar Games’ten beklentileri olmaya başladı. Uzun zamandır ortaya çıkan sızıntılara göre de Rockstar Games, oyuncuların beklentilerini karşılayacakmış gibi duruyor. Çünkü belli bir süredir, ünlü forumlarda GTA 6’nın görüntülerinin olduğu söylenilen görüntüler paylaşılıyor.

     Bu sızıntılara bir yenisi daha geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Ünlü bir Hip Hop grubu olan City Morgue, bu dedikodulara ve sızıntılara bir yenisini daha ekledi. Grubun Instagram hesabından yaptığı bir paylaşım, GTA 6’nın çıkış tarihiyle alakalı olduğu düşünülüyor. Grubun Instagram hikayelerinden yaptığı paylaşımda, geliştirici şirket olan Rockstar Games’le olan ortak çalışmalar için gelecek yazın işaret edildiği görülüyor.

 

    Eğer ilk okuduğunuzda sizinde aklınıza bir Hip-Hop grubunun nasıl olur da GTA 6’nın çıkış tarihiyle alakalı bilgiye sahip olabilir diye düşünmüş olabilirsiniz. Bu aklınıza takılan soruyu yanıtlamamız gerekirse, bu Hip-Hop grubu GTA 6’nın içerisinde yer alacak oyun içi müziklerin yapımını üstlenen bir grup.

   Bundan dolayı Rockstar Games’le GTA 6 konusunda birebir iletişim kurabilen ve bu konuyla alakalı bilgi sahibi olan grup, bir instagram kullanıcısının “Bu gerçek mi ? ” sorusunun üzerine “Evet” şeklinde cevap verdikleri bir diyaloğu paylaştılar. Righteous P iş birliğiyle alakalı sorulan soruya ise “Yakında” cevabını verdi. 

   Hip-Hop grubu City Morgue’nin üzerinde Rockstar Games’in ve kendi gruplarının logosunun bulunduğu bir görselin üzerine “Summer 2020” yazarak oyuncuları iyice heyecanlandırdı. Ancak şunu da belirtmeliyiz ki, bu grubun Rockstar Games’le ilgili olan iş birlikleri GTA 6’yı kapsayıp kapsamadığı kesin olarak bilinmiyor.