GTA 6’nın Treyleri Gerçek Hayatta Yeniden Oluşturuldu

GTA 6’nın Treyleri Gerçek Hayatta Yeniden Oluşturuldu

YouTube blogger ANDREW LEVITT, Grand Theft Auto 6 ‘nın ilk fragmanını gerçek hayatta yeniden yarattı. Bir arkadaşıyla Miami’ye uçan Levitt, orijinal videonun çekildiği yerleri buldu ve benzer sahneleri orada çekti. Hayranların ziyaret ettiği yerler, özel bir rehberde işaretlenmiş, ancak rehber ücretlidir.

Lucia’nın rolünü Levitt’in arkadaşı kadın oynadı, kendisi de Jason’ın karakterine büründü. Videonun çekiminde hayranının annesi bile yer aldı – Levitt’in annesi, fragmanın başında görünen bir hapisane çalışanını canlandırdı. Bazı bölümlerin yeniden oluşturulmadığı ortaya çıktı: onların yerini bir kadının çekiçlerle, bir timsahla ve “Florida Jokeri” ile videolarla değiştirdiler.

Final Sürüm

Video Nasıl Oluşturuldu

Şubat 2024’te blogger CYRILmp4, GTA 6 fragmanının çekildiği yerleri ziyaret etti ve bunların gerçek hayatta nasıl göründüğünü gösterdi. Mart ayında ise hayran DELTA, gerçek videolardan oluşturulan bir fragmanı yeniden yarattı.

GTA 6, PlayStation 5 ve Xbox Series X|S üzerinde piyasaya sürülecek. Kotaku sitesinin bilgilerine göre, oyunun 2025 sonbaharında piyasaya sürülmesi planlanıyor, ancak çıkış tarihi 2026’ya kadar ertelenebilir.