GTA Online Bağımsızlık Günü Etkinliği (2019)

GTA Online Bağımsızlık Günü Etkinliği (2019)

GTA Online Bağımsızlık Günü

GTA Online Bağımsızlık Günü

Bildiğiniz gibi 4 Temmuz, ABD’nin Bağımsızlık Günü ve neredeyse geldi. Bu da yıllık GTA Online Bağımsızlık Günü etkinliğinin başlamak üzere olduğu anlamına geliyor. Rockstar her yıl GTA Online dünyasını Amerikan bağımsızlığını kutlamak için kırmızı, beyaz ve mavi hale getiriyor. İster Star Spangled monster kamyonunda Los Santos’a doğru yol alın ya da isterseniz gökyüzünü havai fişeklerle aydınlatın, GTA Online Bağımsızlık Günü etkinliğinde sizin için bir şey olacaktır.

GTA Online Bağımsızlık Günü etkinliği ne zaman?

GTA Online Bağımsızlık Günü etkinliği ne zaman?

Her yıl, GTA Online Bağımsızlık Günü etkinliği Temmuz ayının ilk birkaç günü içinde başlar, bu nedenle çok yakında bir açıklama gelecektir. Doğal olarak ayın 4’ü gelmeden neler olacağı bilinmelidir. Önceki yıllarda, etkinlik bir sonraki pazartesiye kadar devam etmişti. Bu nedenle, promosyon ürünlerini toplayabilecek ve en az 8 Temmuz’a kadar indirimlerden yararlanabileceksiniz.

GTA Online Bağımsızlık Günü etkinliğinde hangi öğeler mevcut olacak?

GTA Online Bağımsızlık Günü etkinliğinde hangi öğeler mevcut olacak?

2019‘daki GTA Online Bağımsızlık Günü etkinliğinde hangi öğelerin mevcut olacağını tam olarak doğrulamak için kısa bir süre içinde Rockstar’dan bir duyuru bekleniyor. Ama klasik Bağımsızlık Günü içeriğinin önceki yıllara ait bir döngüsünü görmeyi bekleyebilirsiniz. Geçmişte bunlar; sürüşleriniz için Star Spangled Banner kornaları, Stars ve Stripes yüz boyaları, özel araç, silah kaplamaları ve elbette kutlamalarınızı yapmak için Havai Fişek Fırlatıcı içeriyordu. Bunlar, etkinlik sırasında genellikle eşya ve araç indirimlerinin yanı sıra, monster kamyonlar ve motosikletler gibi indirimli fiyatlarda satılmaktadır. Ayrıca sadece oyuna giriş yapmak ve katılmak için verilen özel eşyalar da olabilir.