GTA Online ‘’Force Hax’’ Hile Aracı Kapatıldı! [Güncellendi]

GTA Online ‘’Force Hax’’ Hile Aracı Kapatıldı! [Güncellendi]

OpenIV’den sonra şimdi de Force Hax!

Geçtiğimiz hafta Grand Theft Auto 4 ve 5 için tek kişilik oyun modları oluşturmak ve oynatmak için yıllarca kullanılmış olan modding aracının, Take-Two Interactive’den yasal bir uyarı yayınlanmasının ardından kapanmakta olduğunu söylemiştik. Görünen o ki GTA’nın yayıncısı tarafından hedeflenen tek araç OpenIV değilmiş.

OpenIV geliştiricileri, modding araçlarının GTA Online’da yalnızca tek oyuncularda kullanılamayacağından emin olmak için tedbirler almış olsa da, GTA 5’in çok oyunculu modunda dolandırıcılık ve başa dert açma ihtimali yüksek diğer mod araçları ve menüleri var. GTA Online için aboneliğe dayalı bir hile ve mod menüsü olan ‘Force Hax’ bu tür bir araçmış ya da en azından onlar öyle düşünmüş. Force Hax, Take-Two ile temasa geçtikten sonra kapandı.

Siteyi Kapattılar!

Kendisini GTAV PC Modding’in Karanlık Yüzü olarak ilan eden ve övünen Force Hax sitesi, ‘Son Rockstar Anti-Cheat’ı Atlattık”,” Asla Engellenemiyoruz” diye övünerek müşterilerine haftalık 6,99 dolar, ayda 15,99 dolar, üç ay için 31.99 dolar ödeme sistemi sunuyordu. Site şuan kapatıldı ve sadece şu mesajı gösteriyor:

“Take-Two Interactive ile görüşmelerin ardından, hemen etkili olan Force Hax hile menü servislerinin tüm bakım, geliştirme ve dağıtımını durdurduk, gelirlerimize yardım derneğine bağışlayacağız ve Force Hax servislerinin her türlü sorunundan ötürü özür dileyeceğiz. Grand Theft Auto Online topluluğu. “

Menyoo’da bu Kervana Katıldı!

Güncelleme: ‘Menyoo’ olarak adlandırılan başka bir GTA Online hile menüsü ve eğiticisi de kapatıldı. Web sitesinde şu anda Force Hax’ın web sitesinde bulunana benzer bir mesaj görüntülerken, hayır kurumunun Take-Two Interactive tarafından özel olarak belirleneceğini belirtmekteler:

İşte O Mesaj: “Take-Two Interactive ile tartışıldıktan  sonra Menyoo hile menü servislerinin tüm bakım, geliştirme ve dağıtımını hemen durdurduk ve elde ettiğimiz gelirleri Take-Two tarafından belirlenmiş olan hayır kurumuna bağışlayacağız. Menyoo’nun Grand Theft Auto Online topluluğuna yaratmış olabileceği her türlü sorun için özür dileriz. 

“Menyoo, ücretsiz tek oyunculu modda kullanılıyordu (ve halen öyle görünüyor). Bununla birlikte, çevrimiçi kullanım için, oyuncuların onu satın almaları gerekiyordu.