GTA Remaster Üçlemesi Söylentilerinin Gerçek Olduğu Ortaya Çıktı

GTA Remaster Üçlemesi Söylentilerinin Gerçek Olduğu Ortaya Çıktı

GTA remaster üçlemesinin gerçek olduğuna dair daha fazla kanıt gün ışığına çıktı. Kore'nin derecelendirme kurulu, Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition için paylaştığı haberde remasterlerin gerçek olduğunu söyledi. 

Rockstar Games tarafından henüz bir açıklama gelmesede birçok haber merkezinin remaster üçlemesinin doğruluğu konusunda hem fikire ulaştı. COVID-19 salgını nedeniyle gecikmeye uğrayan GTA III, GTA: San Andreas ve GTA Vice City'nin remasterları büyük bir değişiklik olmaz ise oyun severler ile buluşacağı günü bekliyor. 

Bir habere göre, remaster'ların Xbox Series X|S, PS5, Xbox One, PS4, Nintendo Switch, Google Stadia ve mobil cihazlarda bir pakette dijital olarak sunulması bekleniyor. Eskiden Ruffian Games olarak bilinen ve Rockstar tarafından satın alınmadan önce Crackdown üzerinde yaptığı çalışmalarla tanınan Rockstar Dundee'nin remasterları geliştirdiği söyleniyor. Oyunlar söylentilere göre Unreal Engine oyun motoru ile orjinaline sadık kalınarak yapılacak ve daha iyi bir çözünürlükte oynanılacağı bekleniyor.