GTA5 Online Güncellemesi San Andreas’a Kar Getiriyor

GTA5 Online Güncellemesi San Andreas’a Kar Getiriyor

Grand Theft Auto V herkesin noel tatilini kutluyor ve yeni güncellemesini sunuyor. En yeni GTA Online güncellemesinde San Andreas karlarla kaplandı. Ayrıca noelde bedava araçlar var. Hemen bir tane alabilirsiniz.

GTA V‘in PS4, Xbox One ve PC‘deki Festival Surprise etkinliğinin bir parçası olan San Andreas artık karla kaplı. Dahası, insanlara kartopu atabilirsiniz. Klavyenizdeki D-padde sola veya G’ye  basarak bir kartopu alıp NPC’lere veya arkadaşlarınıza atabilirsiniz.

Buna ek olarak, Albany Hermes Muscle Car Noel gününde oyuna giren herkese açıktır, Thruster için 5 ücretsiz araç alabilirsiniz. Rockstar, daha önce, Noel arifesinde Krampus maskelerini dağıtacağını açıkladı. Tatil amaçlı giysiler ve maskeler de oyun içi mağazalardan satın alınabilir.

Güney San Andreas Süper Otomobillerde alabileceğiniz yeni bir araç da var. Benefactor Streiter olarak adlandırılan bu, “şık estetik ve 4×4 güç birleşimi” resimde görebilirsiniz.

Benefactor Streiter

Benefactor Streiter

Rockstar daha önce GTA Online‘ın mevcut Premium Stunt Race‘inin H200 olduğunu açıkladı ve Sawmill için Time Trial‘in noel gününe kadar olduğunu belirtti.  26 Aralık’ta, bu, Premium Stunt Race olarak Double Loop‘a ve Time Trial olarak Cypress Flats‘a geçiyor. Premium yarışmalara katılan herkes üç kat RP kazanacak ve ilk üç yarışmacısı büyük bir GTA $ ödülü alacak. Bu arada, Time Trial’de hedef zamanı yenenler için büyük bir GTA $ ve RP bonusu veriliyor.

Kaynak: 1