Guerrilla Games, Horizon Zero Dawn'da Meydana Gelen Hataları Çözmeye Çalışıyor

Guerrilla Games, Horizon Zero Dawn'da Meydana Gelen Hataları Çözmeye Çalışıyor

 

Horizon Zero Dawn'ın geliştiricisi Guerrilla Games, oyunun PC sürümünde meydana gelen bazı çökme hatalarını araştırmaya başladı. PC sürümü 7 Ağustos'ta piyasaya sürüldü, ancak birçok oyuncuyu hayal kırıklığına uğratan teknik sorunlar ortaya çıktı.

Birçok oyuncu oyunu PC'ye indirdikten sonra yükleme aşamasında %40'ta oyunun çökmesi hatasıyla karşı karşıya kaldı.

Guerrilla Games, oyuncuların bu hatalarla ilgili sosyal medyadaki paylaşımları gördüklerini ve araştırmaya devam ettiklerini söyledi.

Stüdyo, Steam'den yaptığı açıklamada, “Sorunlarını Steam, Reddit veya web sitemiz aracılığıyla bildirmek için zaman ayıran oyuncuları tebrik ediyoruz” dedi. “Hala kilitlenmeler veya hatalarla karşılaşıyorsanız, lütfen bu alanları kullanmaya devam edin veya nasıl devam edeceğinizden emin değilseniz SSS bölümümüzü inceleyin. Raporlarınız ekiplerimiz için inanılmaz derecede yararlı ve şimdiden yardımcı oldu.”

Oyuncular, meydana gelen bu çökme hatalarından kurtulmak için kendi geçici çözümlerini bulmaya başladılar, ancak Guerrilla Games herhangi bir yama yayınlanana kadar bunları engelleyecek net bir çözüm olmadığı belirtti.