Guild Wars 2: End of Dragons'un Çıkış Tarihi Açıklandı

Guild Wars 2: End of Dragons'un Çıkış Tarihi Açıklandı

Oyun için yeni bir genişleme paketi ertelendi. Geliştirme ekibi ayrıca genişleme paketinin ne zaman yayınlandığını da açıkladı. Genişleme paketi Şubat 2022'de piyasaya sürüleceği belirtildi. Fakat henüz, kesin bir tarih açıklanmadı. Genişletme paketinin resmi web sitesinde ön siparişler verilmeye şimdiden başladı.  

Guild Wars 2: End of Dragons'un alacağı bu genişleme paketi üçüncüsü olacak. Dünyada eski insan topluluğunun yaşadığı Cantha adasında geçecek olan hikaye oyun severlere benzersiz bir deneyim sunacak. 200 yıl bir lanet yüzünden dünyadan ayrı kalmış bir bölge olan Cantha adasında 2 asır ejderha yeşimi olarak bilinen malzeme keşfedildi.

Üçüncüsü olacak bu genişleme paketinde dev bir kaplumbağa benzeyen bir binek sunmasının yanı sıra yeni lokasyonlar ve maceralar ile bambaşka bir deneyim sunacak.  Oyuncu gruplarının taşınmasını sağlayan bir kayık ile birlikte en iyi balıkçıları bulabilmek için olta turnuvaları düzenlenecek. Guild Wars 2: End of Dragons ayrıca dokuz meslek grupları için uzmanlık gerektiren bölümler sunacak.