Güvenilir bir kaynağa göre, Sony bu ay God of War: Ragnarok’un PC versiyonunu duyuracak

Güvenilir bir kaynağa göre, Sony bu ay God of War: Ragnarok’un PC versiyonunu duyuracak

Sony açıkça PlayStation’un PC için özel oyunlarını yayınlama stratejisini sürdürüyor. PlayStation Studios’un başkanı Julien Keese ile yapılan röportajda, oyunların konsollardan ve PC’den çıkışı arasında en az bir yıl olacağı doğrulandı.

2024 yılında PC’deki ilk oyun Horizon Forbidden West oldu ve Ghost of Tsushima Director’s Cut sürümü Helldivers 2 hariç ikinci oyun olacak. Çıkış tarihi 16 Mayıs 2024 olarak belirlendi.

Billbil-kun adlı tanınmış içeriden bilgi veren kişi, kullanıcıları yeni bilgilerle sevindirdi. Verilerine göre God of War: Ragnarok’un PC sürümü çok yakında duyurulacak.

Billbil-kun’a göre bu PlayStation özel oyunlarından bir sonraki PC’ye port edilen projelerden biri olacak. Resmi duyurunun Mayıs 2024’te yapılması bekleniyor. İçeriden bilgi sahibi doğru duyuru tarihini veremedi.

Bazı kullanıcılar bu olayı PlayStation için dolaşan büyük bir sunumla ilişkilendirdiler. Birçok güvenilir içeriden bilgi sahibi etkinliğin muhtemelen Mayıs’ın ikinci yarısında gerçekleşeceğini söyledi. Billbil-kun bu sözde etkinlikle ilgili bilgiye sahip değil, ancak Sony’nin PC portunu böyle bir sunum sırasında duyuracaklarını pek düşünmüyor.