Güvenilir İçeriden Elden Ring: Erdtree’nin Gölgesi Genişletmesinin Geçişinin Zorluğunu Açıkladı

Güvenilir İçeriden Elden Ring: Erdtree’nin Gölgesi Genişletmesinin Geçişinin Zorluğunu Açıkladı

FromSoftware stüdyosunun oyun hayranları tarafından iyi bilinen veri madencisi ve içeriden bilgi sahibi Lance MacDonald, Elden Ring için yaklaşan genişleme paketinin en önemli yönü hakkında konuştu. Orijinal hardcore aksiyon oyununun piyasaya sürülmesinden bu yana geçen iki yıldan fazla bir süre geçmesine rağmen, geliştiriciler yeni başlayanlar için kolaylık sağlamayacaklar. Elden Ring: Shadow of the Erdtree oldukça zor bir oyun olacak çünkü bu genişleme paketi deneyimli oyuncular için tasarlandı.

İçeriden bilgi sahibi, uzun bir süreden sonra Bandai Namco şirketindeki çalışanlarla konuşma fırsatı bulduğunu belirtti ve şirketin Elden Ringi yayınladığı söz konusu. Orada, yeni oyunculara daha dostane bir genişleme istediklerini, ancak FromSoftware’in taviz vermeye hazır olmadıklarını görmek istediler. Erdtree’yi Gölgesi içeriğindeki her şey, oyundaki deneyimli oyuncuları göz önünde bulundurarak baştan tasarlanmış. Bazı durumlarda, sızıntı yazarı düşünceye göre, geliştiriciler oyun sürecini hatta bilseler de zorlaştırdılar.

Zorlu deneyimlerden hoşlananlar için harika bir haber. Elden Ring’in DLC’si geçmesi zor olacak ve açıkça belirli oyun içi gereksinimleri içerecek, örneğin gerekli ekipman ve karakter seviyesi gibi.