Haber: Kaçakçılık bu yılın sonunda ortaya çıkacak, Fable ise 2025 yılında gelecek

Haber: Kaçakçılık bu yılın sonunda ortaya çıkacak, Fable ise 2025 yılında gelecek

Xbox Game Studios gelecekte birkaç oyun duyurdu, ancak şirketin birçok stüdyosu hala projeleri hakkında herhangi bir haber vermeyi reddediyor. Ve şimdi ünlü sızıntıcı NateTheHate, gelecekteki oyunlarla ilgili söylentileri paylaştı.

Sosyal medyadaki yorumlarında NateTheHate, Contraband’ın (Just Cause’un yapımcılarından hırsızlarla ilgili son kooperatif oyun) bu yılın sonunda Xbox’ta görünebileceğini iddia ediyor. Gelecekteki projelerin çıkış tarihleri hakkında konuşurken, sızıntıcı Microsoft’un Playground Games’ten son Fable’ı 2025 sonlarında piyasaya sürmeyi planladığını iddia ediyor.

Ayrıca, yeni Banjo-Kazooie’nin geliştirme aşamasında olduğunu ve bunun onun kapsamını artıracağını, bu nedenle gösteriminin uzayabileceğini söylüyor. Bunun yanı sıra, id Software konusunda, sızıntıcı yeni oyunlarının bu yılın sonunda duyurulma olasılığının yüksek olduğunu iddia ediyor. Projeyle ilgili olarak, Nate sadece bu oyunun, zaten bilinen bir IP üzerinden olacağını söyledi.

Nate son olarak, bu yılın ikinci yarısında Halo ve Gears ile ilgili yeni duyuruların olduğu birçok olasılığın olduğunu belirtti. Özellikle, The Coalition’ın duyurusunun kaçınılmaz olması gerektiğini düşünerek “2024 yılı geçerken Gears 6’yı görmemiz şaşırtıcı olurdu” dedi.

Görünüşe göre Xbox oyuncularını çok sayıda ilginç haber bekliyor. Microsoft neredeyse birkaç gün önce, haziran ayında oyunlarıyla ilgili mümkün olan en fazla haber vermek için planlanan yeni bir etkinlik duyurdu.