Hacklerlar Grand Theft Auto 5in Hikaye Modunu Hackledi!

Hacklerlar Grand Theft Auto 5in Hikaye Modunu Hackledi!

Grand Theft Auto 5'e sahip oyuncular hikaye moduna veya GTA Online'ı da yükleme seçeneğine sahipler. Hikaye modu birçok tehlikeli görevi barındırırken, GTA Online'ın lobilerine kıyasla daha hafiftir. Lobiler, oyuncuların eğlencelisini mahvetmek için hacker'lardan da oluşabiliyor.

Hackerlar rastgele nesnelerde bulunabilmekten silahlardan araba atmaya kadar her şeyi yapabişirler ve bazen bu durumdan tek kaçış hikaye modunu oynamaktır. Ne yazık ki, Reddit'teki bir oyuncu için ise durum hiçte böyle değildi.

Reddit kullanıcısı, hikaye modunu oynarken bazı değişiklikler olduğunu fark etti. Los Santos sokaklarında dolaşırken, oyuncu yukarı baktı ve gökyüzünün dev UFO'larla kaplı olduğunu gördü. Ayrıca devasa bir turunu topun da caddede yuvarlandığını belirtti.

Hackerlar GTA Online'da her zaman bir sorun olmuştur, ancak hikaye moduna da el atmışlar gibi görünüyor. Bu durum büyük bir sorun oluşturabilir ve görevlerin aksamasına ve hatta hikayeye erişilememesine neden olabilir. Çeşitli Reddit kullanıcılarının yorumlarına göre aksaklık, hacker'ların oluşturduğu nesnelerin tek oyunculu hikaye moduna yüklenmesinde kaynaklandığı yönünde.

Rockstar, oyunu istismar eden bilgisayar korsanlarına ve modelleyicilere karşı savaş açtı. Şu an için bu durumun çözülmesi için net bir çalışma henüz yok, ancak en kısa sürede çözülecek gibi duruyor.