Haftanın 7 En İyi Ücretsiz iPhone Oyunları

Haftanın 7 En İyi Ücretsiz iPhone Oyunları

En İyi Ücretsiz iPhone Oyunları

En İyi Ücretsiz iPhone Oyunları

Bu hafta nispeten uysal seçimler var. Dead Island: Survivors ve batı temalı MMO Westland Survival gayet güzel seçimler olabilir. İşte en iyi ücretsiz iPhone oyunları listesi.

1. Best Rally

1. Best Rally

Anlaşılacağı üzere bir yarış oyududur. En iyi parçalardan yarışın ve en iyi anlık tekrar sisteminin yardımıyla en iyi yarış çizgisini bulun.

Best Rally İndir

2. Dead Island: Survivors

2. Dead Island: Survivors

Dead Island, zombi oyun serisi şimdi telefonlara geliyor. Kahramanlar grubunu toplayın, üssünüzü güçlendirin ve arkadaşlarınızla birlikte gelen ordularla yüzleşin.

Dead Island: Survivors İndir

3. DERE EVIL EXE

3. DERE EVIL EXE

DERE EVIL EXE hem bir sürükleyici hikaye hem de benzersiz bulmacalar ve engelleri ile sıradışı bir retro platformcu olan korkunç bir gerilim oyunudur. DERE EVIL EXE’de, “Knightly” adlı sessiz bir kahramanın rolünde oynuyorsunuz.

DERE EVIL EXE İndir

4. Identity V

4. Identity V

NetEase tarafından geliştirilen Identity V ilk asimetrik korku mobil oyunudur. Gotik bir sanat tarzı, gizemli hikayeleri ve heyecan verici 1vs4 oynanışıyla Identity V size nefes kesici bir deneyim yaşatacak.

Identity V İndir

5. Rocket Valley Tycoon

5. Rocket Valley Tycoon

Şehir kurma, kaynak yönetimi ve Uzay Yarışı, eğlence parlak retro tarzı ile buluşuyor. Bir roket bina iş adamı olarak göreviniz, dış alanı kolonize etmek için hasat etmek, inşa etmek ve elden çıkarmaktır.

Rocket Valley Tycoon İndir

6. Tales of Thorn: Global

6. Tales of Thorn: Global

Tales of Thorn: Global, Unity 3D tarafından desteklenen, aksiyon dolu bir rol playing mobil oyunu. Muhteşem görseller, adrenalinli savaşlar, devasa dişli çarklar ve gelişmiş karakter ilerlemesiyle el oyunlarını yeni zirvelere taşıyor.

Tales of Thorn: Global İndir

7. Westland Survival

7. Westland Survival

Oyunun amacı Vahşi Batı’da bir kovboy olarak hayatta kalmaktır. Lone Star koruyucusunun hayatını keşfedin ve soyguncularla savaşın. Amerikan Yerlileriyle ticaret yapın, tuzakları ayarlayın ve Meksikalı gibi düelloya başlayın.

Westland Survival İndir