Half-Life 2: Episode 3 Hayran Projesi Yeni Haritaları Gösteriyor

Half-Life 2: Episode 3 Hayran Projesi Yeni Haritaları Gösteriyor

Half-Life 2: Episode 3

Half-Life 2: Episode 3

Project Borealis, eski Valve yazarı Marc Laidlaw tarafından yayınlanan Epistle 3 senaryosuna dayanan, hayran yapımı bir Half-Life 2: Episode 3‘tür. 2017’den beri geliştirme aşamasındadır. Bugün ekip bazı yeni haritaların ilk görüntüsü ile bazı ürpertici homunculi dokularını tanıttı.

Güncelleme, bir taslak bölümünden, ilk sanat geçişi olan oyun içi bir haritaya kadar soğuk bir mağara gelişimini gösteren seviye tasarım sürecini keşfediyor. Ayrıca ekibin bölümün fiziği ile kaydettiği ilerlemeleri görüyoruz. Yayınlandığında yeni Unreal Chaos Physics sistemine ve AMD’nin FEM deformasyon aracına geçecek. Ama zaten PhysX ile deneyler yapıyorlardı.

Yerçekimi silahı oldukça önemli bir yükseltme aldı. Sadece bireysel nesneleri almak yerine, birçoğunu toplayabilecek ve demo, Gordon’un yüzlerce nesneden oluşan büyük bir kayan kütle oluşturmasını sağlayacaktır.

Ayrıca değişik bir şapka benzeri kozmatik var. Antarktika’daki tanıdık fakat biraz farklı yabancı pislikleri ve donmuş sulak alanların etrafını aşmamıza yardımcı olacak bir araç da dahil olmak üzere bazı yeni şeyler görebilirsiniz.

Ekip aynı zamanda ses tasarımı üzerinde çalışıyor. Yankı, oklüzyon ve spacialisation için Steam Audio kullanıyor ve düşük çözünürlüklü modelleri Half-Life 2‘den yorumlayan ve hala orijinal görünen daha ayrıntılı sürümleri yaratan yeni sanatlar tasarlandı. Bu süreç, Kombine paneller gibi şeyler için konsept sanat oluşturmakla başlar ve resmi siteye bir sürü yeni konsept sanat eklenir. İsterseniz buradan ulaşabilirsiniz.