Half-Life 2 Mod Dark Interval

Half-Life 2 Mod Dark Interval

Dark Interval

Dark Interval

Bu hafta yayınlanan bir Half-Life 2 mod, Valve’nin orijinal oyundan kestiği mekan, karakter ve hikaye atımlarını ekliyor. Dark Interval, tür tanımlayan FPS’in taslakları hakkında bildiğimiz tüm bilgileri alır ve onları birlikte tek başına bir oyuna ekler.

Bu hafta yayınlanan genel bir projenin sadece bir parçası olan yenilenmiş bir prolog, yeniden işlenmiş bir Kleiner’s Lab bölümü ve oyuncu Manhack adlı yeni bir yerel ayar dahil olmak üzere toplam 11 seviyeden oluşuyor. Burada oyuncu 17 numaralı vatandaşları uzaktan Manhacks’tan sinir bozucu uçan robotların dönen bıçakları ile şehirdeki kaçakları öldürür. 

Geliştirme ekibi, boşlukların bir kısmını da doldurdu ve kendi özgün çalışmalarını ekledi. Geliştirme ekibi açıklamasında “Dark Interval, Half-Life 2’nin ‘sızdırılmış’ versiyonunda bulunan orijinal seviyeleri içermez ve bunun yerine yeniden inşa edilmiş yeni haritalara sahiptir. Bunun, hem öne çıkanlara hem de modern olmasına ve sadece modernize edilmiş fikstürler haline getirilmesinin tek yolu olduğuna karar verildi.” dedi. 

Dark Interval oynamak için Half-Life 2‘nin veya herhangi bir bölümünün bir kopyasına ihtiyacınız yoktur, ancak Source SDK Base 2013 Singleplayer’ı indirmeniz gerekecektir, bu Source’ın ‘Tools’ bölümünde kolayca bulunabilir. Dark Interval aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. 

Dark Interval İndir Half-Life 2 Mod 

Half-Life 2 Mod

Half-Life 2 Mod

Half-Life 2 Mod Dark Interval

Half-Life 2 Mod Dark Interval

Dark Interval İndir

Dark Interval İndir

Kaynak: 1, 2