Half-Life 3 Oynamak İster misiniz? Bir Hayran Demo Yaptı

Half-Life 3 Oynamak İster misiniz? Bir Hayran Demo Yaptı

Bir Half-Life Hayranı Kendi Half-Life 3’ünü Yaptı

Bir Half-Life Hayranı Kendi Half-Life 3'ünü Yaptı

Half-Life hayranı, Valve’ın Half-Life 3‘ü yapması için yeterince beklediğine karar verdi ve oyunu kendisi yapıyor. Neden olmasın? En son Half-Life 2: Episode 2‘nin 2007 yılında çıktığını göz önünde bulundurursak 12 yıllık uzun bir süre oldu.

Sabırsızlanan ve kendi Half-Life 3’ünü yapmaya karar veren hayran ise Denys Almaral. DSOGaming’in raporuna göre, 21 Nisan’da Unreal Engine’de motorda bulunan sadece ücretsiz varlıkları kullanarak yaptığı ilerlemeyi gösteren bir demo yayınladı. Bu o kadar çok ilgi çekti ki, demonun indirme dosyasını itch.io’ya koymak zorunda kaldı. İndirmek isterseniz aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Half-Life 3 Demo İndir (DenysAlmaral)

Açıkçası demoda pek bir şey yok. Dağlık bir alanın ortasında yer alan tek bir yer, sadece küçük bir dış alan ve keşfedilecek bir çelik kulübe. Ama en azından elinizde bir levye tutabiliyor ve istediğiniz kadar zıplıyorsunuz. Zaten Half-Life için daha ne olsun ki. Bakıldığında ses bile yok. Ama biraz hayal gücünüzü kullanabilirsiniz. Hiç yoktan iyidir.

Half-Life 3 demosu için söylenebilecek olan şey, sahnenin iyi inşa edilmiş olmasıdır. Hatta çalışan bir sürgülü kapı var. Tabii bu Almaral’ın günlük iş oalrak 3D modeller oluşturan ve satan bir şirket olan TurboSquid için 3D modeller oluşturmaktan kaynaklanıyor olabilir. Bu da neden hepsini bir araya getirmek için iyi bir iş çıkarttığını açıklar.

İndirmek zorunda kalmadan demoda ne olduğunu görmek istiyorsanız, aşağıdaki kısa videoyu izleyebilirsiniz. Şimdiye kadar inşa edilen tüm alanı gösterir.

Hayran Yapımı Half-Life 3 Demosu

Almaral, itch.io sayfasındaki yorumlarında Half-Life 3 projesi için bir ekip aramadığını, ancak çok daha önemli Half-Life 2: Episode 3 hayran oyunu olan Borealis Projesi’nde çalışmak için başvurduğunu söylüyor. Henüz Borealis ekibine kabul edilmedi, ancak Half-Life 3 demosu belki de onu buna yaklaştıracaktır.