Halo 2: Anniversary’nin Çıkış Tarihi Açıklandı

Halo 2: Anniversary’nin Çıkış Tarihi Açıklandı

343 Industries'in geliştirdiği Halo 2: Anniversary için şirket Steam çıkış tarihini açıkladı. Oyun tek satıldığı gibi aynı zamanda Halo 2: Anniversary'yi içinde barındıran Halo: The Master Chief Collection ismindeki oyun paketide satın alınılabilecek.

Halo 2'nin HD olarak tekrardan geliştirilen bir versiyon olan Halo 2: Anniversary, ilk olarak Xbox için 2004 yılında yayınlanmıştı. Halo 2'nin HD olarak geliştirilen yeni bir versiyonu olan oyunda yeni görseller yeni müzük ve ses efektleri bulunuyor. Ayrıca grafikler açısından oyun büyük bir level atlamışa gözüküyor. Bunun yanı sıra dileyen oyunseverler orjinal grafikler ile güncel grafikelr arasında bir geçiş yapabilecek ve oyunun tadını her iki türlüde çıkarmaya çalışabileceksiniz.

Microsoft, Halo 2: Anniversary'in 12 Mayıs'ta Steam'e çıkacağını açıkladı. Halo serisinin eski oyunlarına baktığımızda Steam üzerinde ortalama bir fiyat göze çarıyor. Halo 2: Anniversay için de ortalama bir fiyat ile karşımıza çıkacağı bekleniyor. The Master Chief Collection PC için 110 TL bir fiyat etiketi bulunuyor fakat bu Collection almak istemeyen oyunseverler Halo 2: Anniversary'i tek başına aldıkları zaman daha düşük bir fiyata satın alabilecekler.