Halo 3\ün PC Test Tarihi Kesinleşti

Halo 3\ün PC Test Tarihi Kesinleşti

 Bungie tarafından Xbox 360 platformu için geliştirilen birinci şahıs nişan oyunu bilgisayar ile oynanabilir olmaya çok yakın gibi gözüküyor. Halo serisinin üçüncü oyunu olan Halo 3, Halo: Combat Evolved ile başlayıp, Halo 2 ile devam eden seriyi aslında sonlandırmak için 25 Eylül 2007 tarihinde piyasaya çıktığını söyleyebiliriz. 

 Halo 3 Master Chief Collection’ı yıllardan beri bilgisayarda oynamak isteyen oyunseverler için Halo geliştiricileri PC testlerine başlayacaklarını söyledi. Geliştirici şirket oyunun bu yıl haziran ayında bilgisayar için çıkacağını da açıkladı. Oyunu bilgisayarlarınıza indirip oynayabilmek Halo Insider'ın ücretsiz programına kayıt yaptırmanız gerekiyor. Kayıt yaptırmadıysanız buradan yapabilirsiniz. 

 Ring 1deki dövüşlerin ilk aşamaları şimdiden hazır olduğunu açıklayan 343 İndustries ekibinin, şuanki amacı haziran ayının ilk yarısında oyunu bilgisayarlar için oynanabilir hale getirmek. Geliştirici ekibin Halo 3'ü bilgisayarlara getirmeyle kalmayıp Halo 2'de yaşanan sorunların Halo 3'te yaşanmaması için bir dizi önlemler aldığını söyleyebiliriz. Ayrıca Halo 2'de yaşanan sorunları çözmek için ekip bir yama yayınladı.