Halo dizisinin ikinci sezonunda, büyük ölçekli savaş sahneleri ve büyük bir kanonik anın vaat edildiği söyleniyor.

Halo dizisinin ikinci sezonunda, büyük ölçekli savaş sahneleri ve büyük bir kanonik anın vaat edildiği söyleniyor.

Halo’nun ikinci sezonunda etkileyici dövüş sahneleri ve kanonik anlar sergileme sözü veriliyor. Otto Bathurst, yönetmen olarak diziye getireceği bazı unsurlardan ComicBook’a bahsetti. Ona göre, birinci sezonun eleştirilerini inceledikten sonra, ikinci sezon “büyük ölçekli aksiyon sahneleri” ve “gerçekten önemli kanonik anlarla” derslerden ve hedeflerden oluşacak.

Halo dizisinin ilk bölümünde, Master Chief ve diğer Spartans’ın Covenant yaratıklarıyla gerilimli ve etkileyici bir aksiyonla savaştığı en unutulmaz sahnelerden biri gösterildi. Bathurst, “Birinci sezonun ilk bölümü ‘Vay!’ gibiydi,” diye hatırlıyor. “Bu, birinci sezonun ilk bölümünde büyük bir gösteri oldu. Bu, büyük ölçekli bir savaş değil, ama harika bir gösteriydi.”

İkinci sezonda Forerunners’ın ve potansiyel olarak daha uzun süreli korkunç tehditlerin, örneğin Flood’ın görüneceğini göz önünde bulundurarak, oyuncular için “büyük kanonik an” oldukça tahmin edilebilir görünüyor. Daha spesifik olarak, Bathurst şunları ekledi: “Bu çok büyük bir sahne değil, ancak büyük aksiyon sahnelerimiz var. Gerçekten büyük çaplı bir sahne var.”

Bathurst, Halo’nun birinci sezonunun ilk iki bölümünün yönetmeniydi. İkinci sezonun 5. ve 6. bölümlerinin yönetmeni olacak. Ayrıca yürütücü yapımcı olarak da görev yapıyor.

Bathurst, ikinci sezonun dördüncü bölümünün tümünün, izleyicilerin olayda kendilerini tek bir çekimle olduğu gibi hissetmeleri için montajlanmış kesintisiz sahnelerden oluşacağını vurguladı.

Dördüncü bölümün tamamı aslında tüm dördüncü bölüm boyunca devam eden bir aksiyon. Beşinci bölüm, büyük ölçekli bir aksiyon sahnesiyle başlıyor ve altıncı bölümde iki tane var. Yani gerçekten çok fazla aksiyon var. Bunun hakkında birinci sezondan anladığımız şey bu. Ve yeni sahnelerin çok daha gerçekçi ve kirli, çok daha ciddi hale getirildiğini hissedebiliyorsunuz. Gerçekten savaşta ve cephede olduğunuzu hissedebiliyorsunuz. Daha çok savaş filmlerine benziyorlar. Daha çok klasik, çok, çok gerçekçi, savaş filmlerine benziyorlar ve bu harika. Ve hayranların buna gerçekten tepki vereceğini düşünüyorum.