Halo Infinite'in Demosu Halo 5 İçinde Yeniden Yapılıyor ve Harika Görünüyor

Halo Infinite'in Demosu Halo 5 İçinde Yeniden Yapılıyor ve Harika Görünüyor

Oldukça yaratıcı ve kararlı bir Halo hayranı, Halo 5 içinde Halo Infinite demosunu yeniden yaratıyor ve şimdiye kadar gerçekten iyi işlere imza atmışa benziyor. Twitter kullanıcısı Ducain21, Halo Infinite demosunu yeniden yapmak için Halo 5'in Forge araçlarını kullanıyor ve kısa bir süre önce demo'nun ilerlemelerini gösteren görseller paylaştı.

Aşağıdaki resimler, Halo Infinite demosuna çok benzeyen görüntüler ve nesneler içeren etkileyici bir görünüme sahip haritayı gösteriyor. Arka planda devasa sütunlarla haritada beliren bir Warthog görüyoruz. Başka bir görselde ise Grunts var. Diğer görselde ise resmi demo da gösterilen ağaç ve çimler gözüküyor. Kısacası, şimdiye kadar oldukça başarılı işler ortaya çıkmış. Görünüşe göre Ducain23'in çalışmalarının bitmesini birçok Halo hayranı heyecanla bekliyor.

Ducain23, çalışmalarını Twitch'te anlatıyor. Halo 5'inForge araçlarıyla daha önce uğraştıysanız, ortaya çıkarabileceğiniz çalışmaların derinliği ve karmaşıklığı açısından ne kadar kapsamlı olabildiklerini bilirsiniz. Ducain23 onları harika bir şekilde kullanıyor.

Bildiğiniz üzere Halo Infinite'ın geliştiricisi 343 Industries, kısa süre önce pandemi sürecinde evden çalışmaların çeşitli aksaklıklara sebep olduğunu ve bundan dolayı Halo Infinite'ın 2021 yılına ertelendiğini açıkladı. Geliştirici stüdyo, hayranlardan oyun ve serinin geleceği hakkında daha fazla detay için “sıkı durmalarını” istedi.